Messinél állt sorba aláírásért - így alázta meg Ronaldót a portugál focilegenda

Atletico Madrid v FC Porto: Group B - UEFA Champions League NurPhoto General news September 7 2022 7th September 2022 Atletico de Madrid FC Porto Horizontal SPORT UEFA CHAMPIONS LEAGUE
Paulo Futre during UEFA Champions League match between Atletico de Madrid and FC Porto at Civitas Metropolitano on September 07, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Rubén de la Fuente Pérez/NurPhoto) (Photo by Rubén de la Fuente Pérez / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Elképesztő jelenetek zajlottak a Benfica és a Paris Saint-Germain BL-mérkőzése előtt. A szülőhazájában, Portugáliában tévériporterként tevékenykedő egykori focilegenda, Paulo Futre egyszerre döbbentette meg mindkét újkori nagyágyú, Messi és Ronaldo rajongóit is. 

"Minden szerénységet félretéve, mindössze két olyan játékost láttam életemben, aki sokkal jobbnak tűnt nálam. A két argentin"

- mondta megragadva a mikrofont a helyszínen tévés kommentátorként dolgozó egykori portugál csillag.

"Diego Maradona volt eddig az egyetlen labdarúgó, akitől autogramot kértem, amikor 1986-ban találkoztunk a világbajnokságon. Ma Leo Messitől kérem a másodikat."

A twitterre felkerült videóból látszik, ahogy Futre Messinek külön elmesélte a sztorit.

Paulo Futre a Sportingnál kezdte karrierjét 1983-ban. Onnan a Portóhoz került, mellyel 1987-ben Európa Kupát nyert. Ugyanabban az évben második helyen végzett az Aranylabda-szavazáson. Pályafutását az Atletico Madridnál folytatta, hat év alatt 200 meccsen lépett pályára és ötvennél is több gólt szerzett. Rövid ideig erősítette a Benficát, a Marseille-t, a Milant és a West Hamet is, visszavonulása előtt pedig visszatért az Atletico Madridhoz.

41-szer képviselte hazáját, Portugáliát a válogatottban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!