Sosem látott magasságokban jár Szoboszlai Dominik piaci értéke

SZOBOSZLAI Dominik
Varsó, 2022. november 2. Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligájának csoportkörében, az F csoport hatodik fordulójában játszott Sahtar Donyeck-RB Leipzig mérkőzésen Varsóban 2022. november 2-án. MTI/EPA/PAP/Leszek Szymanski
Vágólapra másolva!
Sosem látott magasságokban jár Szoboszlai Dominik piaci értéke. A német Transfermarkt frissítette a Bundesliga játékosainak értékét, a Lipcse játékosa pedig ezen a listán is vezeti a magyar focisták rangsorát.

Ami a német bajnokság élvonalát illeti, két játékos is áttörte a 100 millió eurós határt, a dortmundi Jude Bellingham és a Bayern Münchenben focizó Jamal Musiala értéke is éppen ennyi.

A magyarok közül Szoboszlai Dominik értéke hétmillióval nőtt, így ő már 35 millió eurót ér az oldal szerint. A Freiburgban szereplő Sallai Roland ára továbbra is 12 millió euró.

Szoboszlai Dominik 21 meccsen két gólnál és 12 gólpassznál jár ebben a szezonban Forrás: MTI/EPA/PAP/Leszek Szymanski

A másik két lipcsei focista közül Willi Obán értéke továbbra is 10 millió euró, a sérült Gulácsi Péter ára kétmillióval csökkent 6 millióra.

Ötmillióra árazták a szintén sérült Schäfer Andrást, aki berobbant az Union csapatába, és rövid időn belül 3 millió euróval emelkedett az értéke.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!