A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szoboszlai Dominik elképesztően beszélt Dzsudzsák Balázsról

A férfi A-válogatott első sajtótájékoztatóját a Puskás Arénában 2019.11.11-én, Adidas, mez
Lesz még együtt válogatott Szoboszlai és Dzsudzsák?
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott játékosa, Szoboszlai Dominik tökéletes választ adott annak a pár fanyalgónak, aki szerint Dzsudzsák Balázs nem érdemli meg azt, hogy november 20-án újra szerepeljen a nemzeti csapatban. Szoboszlai nagyon sportszerűen tette helyre ezt a kérdést és a Magyar Nemzetnek adott interjújában beszélt arról is, hogy jelenleg ő a legtöbbet érő magyar focista a Bundesligában.

Szoboszlai Dominik szerint Dzsudzsák Balázs remek focista és kiváló ember is, nem kétséges, hogy megérdemli a búcsúmeccset. A magyar válogatott fiatal játékosa beszélt arról, mennyire fontos neki az, hogy már 35 millió euróra taksálják az értékét. Szoboszlai a Magyar Nemzetnek adott interjút.

"Tizenhat voltam, amikor először a válogatottal készültem, és rengeteget segített nekem. Nem volt egyszerű a karrierje, mert éveken át ő volt a középpontban, sokszor ő volt a céltábla is, és ez nem könnyű, átérzem a helyzetét.

Lesz még együtt válogatott Szoboszlai és Dzsudzsák? Fotó: Csudai Sándor - Origo

A legtöbben csak a hírnevet meg a pénzt látják, de a munkát nem, ami mögötte van. Én szeretem Bazsit, mint játékost és mint embert egyaránt.

Akárki akármit mond, megérdemli ezt a búcsút" -

így beszélt Szoboszlai a Debrecen játékosáról, Dzsudzsák Balázsról.

Az interjúból kiderül, mit szólt ahhoz, hogy a Transfermarkt 35 millió euróra becsüli az értékét. "Nem szoktam figyelni az értékeket,

a Bundesligában pedig a huszonkettedik játékosnak lenni. De ez csak múló állapot, és nem szeretnék itt megállni."

A teljes interjút itt tudja elolvasni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!