Cristiano Ronaldo Messiék ellen debütál Szaúd-Arábiában

fbl Horizontal
Al-Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo takes part in a team training session after his unveiling at the Mrsool Park Stadium in the Saudi capital Riyadh on January 3, 2023. (Photo by AFP)
Vágólapra másolva!
Az al Naszr edzője, Rudi Garcia elmondta, Cristiano Ronaldo egy bemutatómeccsen debütál majd Szaúd-Arábiában.

A Paris Saint-Germain Ázsiába utazik, ahol január 19-én és január 20-án is pályára lép, első alkalommal éppen Rijadban, ahol az al Hilal és az al Naszr csapatainak legjobbjaiból alkotott vegyes csapat lép majd pályára a PSG ellen.

Garcia nem örül a fellépésnek, már csak azért sem, mert nem a teljes al Naszr léphet pályára, ugyanakkor három nappal később bajnoki vár a csapatára. Itt debütálhat majd hivatalos meccsen az al Naszr színeiben Cristiano Ronaldo, aki Angliából hozott magával kétmeccses eltiltást, amiért kiverte a telefont egy Everton-szurkoló fiú kezéből.

„Kicsit olyan Ronaldo érkezése, mint amikor Pelé az Egyesült Államokba szerződött. Jó nekünk, jó az országnak. Cristiano Ronaldo több, mint egy játékos, a világ egyik legjobbja. Hihetetlen milyen figyelmet irányított a klubra. 800 ezer követőnk volt, most pár hét alatt 10 millió lett ebből a közösségi oldalakon" – mondta Garcia.

Mindent egy helyen az Eb-ről