A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain vezetősége úgy döntött, nem engedi meg Lionel Messinek, hogy bemutassa a Parc des Princes-ben a világajnoki trófeát, mert tartanak a szurkolók negatív reakcióitól.

A hétszeres aranylabdás Lionel Messi hosszabb pihenő után a múlt héten tért vissza klubjához, a Paris Saint-Germainhez, miután az argentin válogatott tagjaként világbajnoki címet nyert Katarban. A vb után így szerdán, az Angers elleni bajnokin léphet ismét pályára az argentin klasszis.

A Le Parisien francia lap azonban arról számolt be, hogy a párizsi klubnál nem engedélyezték, hogy az újdonsült világbajnok futballista felmutassa a PSG szurkolóinak a vb-trófeát.

Az ok némiképp érthető, ugyanis Argentína éppen Franciaország ellen nyerte meg a döntőt Katarban tizenegyesekkel, a dél-amerikai játékosok pedig az ünneplés során tiszteletlenül viselkedtek a franciák legnagyobb sztárjával, Kylian Mbappéval szemben.

A PSG vezetősége így attól tart, hogy a saját szurkolóik esetleges kifütyülnék, vagy negatívan lépnének fel Messivel szemben.

Lionel Messi nem mutathatja meg a vb-trófeát a PSG szurkolóinak Forrás: AFP/Luis Robayo

A PSG előljárói úgy vélik, azzal, hogy az argentin zseni sorfalat kapott az első edzés előtt a társaktól, megkapta a neki járó elismerést is tiszteletet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!