Csercseszov elmondta, mit gondol a 17 éves Lisztes Krisztián két góljáról

Budapest, 2023. április 2. Sztanyiszlav Csercseszov ferencvárosi vezetőedző a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. április 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában a bajnoki címvédő és listavezető Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott a MOL Fehérvárral a Groupama Arénában. A találkozó után Sztanyiszlav Csercseszov, a Fradi edzője értékelt az M4 Sport kamerája előtt, és beszélt a 17 éves Lisztes Krisztián két góljáról is.

„A játék képével elégedett lehetek, nem engedtünk olyan hibákat, amilyeneket ki akartunk küszöbölni, a félidőben mondtam is a csapatnak, hogy ugyanígy kell tovább csinálni. Szerettünk volna fordítani, és nyerni is, de most ez lett az eredmény" – nyilatkozta a meccs után az M4 Sport kamerája előtt a Ferencváros vezetőedzője.

Sztanyiszlav Csercseszov, a Fradi edzője Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„A lefújás után gratuláltam a két gólt szerző fiatal Lisztes Krisztiánnak és

Ha már a fiataloknál tartunk, a második csapatunk is tele van tehetséges fiatalokkal. Nem számít, ki hány éves, meg kell adni nekik a bizonyítási lehetőséget, aztán már csak rajtuk múlik, tudnak-e élni vele. A félidőben úgy láttam, nehéz cserélnünk, sok a sérültünk, ettől függetlenül a két csere nagyon jól segítette a csapatot. A végeredménnyel nem, de a csapat játékával elégedett vagyok" – idézte Sztanyiszlav Csercseszovot a székesfehérvári klub honlapja.

A zöld-fehérek már négy kör óta nyeretlenek az élvonalban, de előnyük így is kilencpontosra nőtt a második Kecskeméttel szemben.

A székesfehérváriak, akik másodjára is veretlenek maradtak Bartosz Grzelak vezetőedző irányításával, maradtak a tizedik helyen, mindössze három ponttal megelőzve a már kieső helyen álló Budapest Honvédot.

Mindent egy helyen az Eb-ről