A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Így áradoznak az angolok Szoboszlai Dominikról

Montenegró - Magyarország, Eb-selejtező, Európa-bajnoki-selejtező, Európa-bajnokság, G csoport, 3. forduló, foci, labdarúgás, magyar válogatott, magyar labdarúgó-válogatott, Stadion Pod Goricom, Podgorica, 2023.06.17.
Podgorica, 2023. június 17. Szoboszlai Dominik a Montenegró - Magyarország Európa-bajnoki selejtező mérkőzés után a Podgorica Városi Stadionban 2023. június 17-én. Montenegró-Magyarország 0-0. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Az egyik vezető angol sportoldal, a Sky Sports is tényként közli, hogy Szoboszlai Dominik a Liverpool játékosa lesz.

A 22 éves 32-szeres magyar válogatott támadó középpályás egybehangzó sajtóértesülések szerint két és fél szezon után elhagyja a Bundesligában bronzérmes RB Leipzig csapatát, hogy a hatszoros BEK-, BL-győztes Liverpoolhoz igazoljon.

Amit eddig csak a Twitteren tettek közé újságírók, azt pénteken kora este a Sky Sports is megerősítette: a lap szerint a Liverpool aktiválta Szoboszlai lipcsei szerződésének kivásárlási záradékát, ami azt jelenti, hogy hajlandóak kifizetni a 70 millió eurós vételárat (ez nagyjából 60 millió font).

A lap szerint a Liverpool és Jürgen Klopp vezetőedző éppen egy olyan, "technikailag képzett, dinamikus" középpályást keres, akivel mélyebbé tehetik a középpályát, azaz nagyobb variációs lehetősége lesz a német szakembernek. Emellett "Szoboszlai tehetsége és jelleme éppen annyira elismert, mint a képessége, hogy az egész középpályát be tudja játszani. Nagyszerűen alakít ki helyzeteket és jó helyen van nála a labda, így tökéletesen illeszkedik a Liverpool játékába" - írja a Sky Sports.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!