A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Kiderült, melyik csapat ellen mutatkozhat be a Liverpoolban Szoboszlai

Montenegró - Magyarország, Eb-selejtező, Európa-bajnoki-selejtező, Európa-bajnokság, G csoport, 3. forduló, foci, labdarúgás, magyar válogatott, magyar labdarúgó-válogatott, Stadion Pod Goricom, Podgorica, 2023.06.17.
Podgorica, 2023. június 17. Szoboszlai Dominik a Montenegró - Magyarország Európa-bajnoki selejtező mérkőzés után a Podgorica Városi Stadionban 2023. június 17-én. Montenegró-Magyarország 0-0. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A Liverpool hivatalos oldalán is bemutatta Szoboszlai Dominikot, mint a csapat új játékosát. Megmutatjuk, mikor láthatjuk majd először a liverpooliak 8-as mezében.

A Premier League ötödik helyén végzett csapat Németországban játszik majd barátságos meccseket, először július 19-én a Karlsruhe ellen.

Ezt követően a Greuther Fürth ellen szerepel Jürgen Klopp csapata júius 24-én, majd Szingapúrba utazik, ahol sorrendben a Leicester City és a Bayern München ellen lép pályára, júius 30-án és augusztus 2-án.

A Premier League első körében a Liverpool a Chelsea otthonában kezd augusztus 13-án, az Anfield Roadon a Bournemouth ellen debütáhat majd Szoboszlai augusztus 19-én.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!