A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A németek a Skócia elleni nyitómeccsen 5-1-re nyertek Münchenben, ami után a rendező ország szurkolói egy csapásra bizakodhatnak a sikeres hazai szereplésben, de nem lehetett mindenki maradéktalanul boldog.

A német hírportálok arról írnak, hogy egy peches szurkoló már a német válogatott bemelegítése alatt megsérült, így a sima, Skócia elleni sikerből egy percet sem élvezhetett. A peches drukker nem sokáig örülhetett, hogy ott lehetett a németországi Európa-bajnokság nyitómeccsén a hazai csapat meccsén, ugyanis a meccs alatt már kórházban volt, mert eltört a karja.

Az 51 meccses torna első meccsét megelőzően a Borussia Dortmund csatára, Niclas Füllkrug a bemelegítés során olyan szerencsétlenül talált el egy kapu mögött ülő szurkolót, hogy az illetőt kórházba kellett vinni. Niclas Füllkrug eltévedt lövése olyan pechesen találta el az első sorban helyet foglaló Kai Flathmannt, hogy kórházba kellett vinni a dortmundi csatár próbálkozása után.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 1: Group A Germany v Scotland
Niclas Füllkrug a skótok elleni meccsen már sokkal jobban célzott
Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

„A himnuszt még elénekeltem a többiekkel, de már a hordágyon voltam. Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, mert nem lehettem ott a nyitómeccsen, ami a nagy álmom volt, ugyanakkor nem mondhatja el mindenki magáról, hogy Fülle törte el a kezét” – mondta a peches, 43 éves drukker, aki kereste a pozitívumokat a balszerencséjében.

Niclas Füllkrug a meccsen végül csereként állt be, lőtt egy bombagólt, és végig remekül, gólveszélyesen játszott, így könnyen lehet, hogy ellenünk több lehetőséget kap majd Julian Nagelsmanntól, akinek a csapatában jelenleg Kai Havertz az első számú támadó.

A németek a skótok elleni 5-1-es siker után vezetik az A csoportot, szerdán 18.00 órától a magyarok ellen lépnek majd pályára Stuttgartban, és egy újabb sikerrel már a továbbjutást is ünnepelhetné a rendező ország, amely házigazdaként világeseményen mindig eljutott legalább a legjobb négy közé.  A mieink a Svájc elleni 3-1-s vereséggel kezdték a tornát, ami után ég a vágy a játékosokban, hogy javíthassanak a házigazda elleni, ami természetesen hihetetlenül nehéz feladat lesz.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!