Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott csatára, Ivan Toney nagyon magabiztosan belőtte a tizenegyesét a svájciak elleni büntetőpárbajban, majd hatalmas gólt rúgott az egyik edzésen. A Brentford támadója akár Gareth Southgate titkos fegyvere is lehet a hollandok elleni Eb-elődöntőben, amennyiben a szövetségi kapitány pályára küldi.

Az angol válogatott játékát már rengeteg kritika érte a németországi Európa-bajnokságon. Gareth Southgate együttesében hemzsegnek a sztárok és a gólerős támadók, ám a csapat mintha csak akkor kezdene igazán futballozni, amikor hátrányba kerül. Az angol együttes támadójátékának fellendítéséért sokat tehet az eddig csak epizódszerepet kapó Ivan Toney, aki két mérkőzésen jutott szóhoz ezen a tornán. 

A Brentford 28 éves csatára egy gólpasszt már adott, a svájciak elleni büntetőpárbajban pedig nagyon magabiztosan belőtte a saját 11-esét.

Ivan Toney (jobbra) is hozzájárult a svájciak legyőzéséhez a negyeddöntőben
Fotó: AFP (Photo by Adrian DENNIS / AFP)

Ivan Toney lehet az angolok titkos fegyvere

Az ötszörös válogatott támadó a Svájc elleni negyeddöntőben a hosszabbítás második félidejében állt be Harry Kane helyére, majd úgy lőtte be a 11-esét, hogy rá sem nézett a labdára, csakis az ellenfél kapusának mozgását figyelte. Úgy tűnik, Toney remek formában várja a hollandok elleni szerdai elődöntőt, ugyanis nemrég fantasztikus gólt rúgott az angolok edzésén. 

A Brentford focistája Jordan Pickford kapus indítása után kapásból bombázott a hálóba.

A 28 éves futballista akár az angol válogatott titkos fegyvere is lehet a Hollandia elleni elődöntőben, amennyiben Southgate úgy dönt, lehetőséget ad neki a mérkőzésen.

Az angol válogatott szerdán 21 órától méri össze erejét a holland csapattal Dortmundban, a játékvezető a német Felix Zwayer lesz.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről