A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A Team Hungary Facebook-oldala posztolt több képet is, amelyeken az látható, hogy egyre nagyobb számban érkeznek meg a magyar sportolók az olimpiai faluba.

A július 26. és augusztus 11. között megrendezésre kerülő párizsi nyári olimpiai játékokra összesen 180 magyar sportoló kvalifikálta magát. Ahogy közeledünk az első versenyek felé, egyre többen érkeznek meg Párizs északi részén található Saint-Denis negyedbe, hogy elfoglalják szálláshelyüket az olimpiai faluban.

Egyre több a magyar zászló a faluban

Hétfőn megérkeztek a faluba a női kézilabdázók és a tornászcsapat, de azóta tovább nőtt a magyar kontingens száma, kedden délelőtt indult útnak például a három főt számláló ökölvívó csapatunk is a Ferihegyi repülőtérről.

A faluban az olimpikonok az akkreditációs kártyájuk mellé egy apró kis falapocskát is kaptak, ezekkel gyakorlatilag kimeríthetetlen bankkártyaként vehetnek az automatákból szénsavas frissítőket maguknak. De megtalálható a faluban egy vezető kávélánc boltrésze is és a Social Zone-ban mindenféle játékok várják a kikapcsolódni vágyókat a léghokitól a digitális flipperig. A magyar csapat szálláshelyéül szolgáló saroképület egyébként piros-fehér-zöld színekbe öltözött, a mieinkkel szemben a japánok bázisa található.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!