Vágólapra másolva!
Rendhagyó eseményekkel ért véget az Európa-bajnokság a torna egyik legnagyobb sztárja, Kylian Mbappé számára. A francia támadó előbb szerelmes levelet kapott egy dél-koreai újságírótól, ezt követően majdnem lemaradt a csapatbuszról, végül különgéppel hagyta el Németországot.

A világbajnoki ezüstérmes francia fociválogatott kedden este 2-1-re kikapott Spanyolországtól a németországi Eb elődöntőjében, ezzel kiesett és bronzérmesként zárta tornát (az Eb-ken nem rendeznek meccset a 3. helyért). A lefújás után azonban egy sor váratlan, illetve előre eltervezett dolog történt a franciák sztárjával.

Először is egy dél-koreai újságírónőtől kapott egy sárga, a szemek helyén piros szívekkel díszített szerelmes levelet. 

Nagyon nagy rajongója vagyok Mbappénak és szerintem örült a levélnek, de természetesen nem várok rá választ

 - idézi a Bild című német lap Kim Nah-jeont.

Euro 2024: Spain - France, Kylian Mbappé
Kylian Mbappé emlékezetes módon búcsúzott a németországi foci-Eb-től
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Azonban mire kis románc véget ért, a franciák busza már indulóban volt, mégpedig Mbappé nélkül, akinek látva tanácstalan kóválygását a müncheni Allianz Aréna parkolójában, a spanyol stáb egyik tagja sietett a segítségére. 

A francia busz után szaladt, még éppen elérte, mielőtt kihajtott volna, szólt nekik, mire ők méltóztattak megvárni legnagyobb sztárjukat.

 Aki hálából jól megváratta őket, vagy tíz percet még ültek a buszban, mielőtt elindulhattak volna.

Münchenből repülővel ment vissza a francia csapat a Paderborn közeli szállásra, de a légvonalban kb. 500 kilométeres utat már Mbappé főnöki engedéllyel már a csapattól külön tette meg egy különgéppel, majd a holmijait összeszedve elindult nyaralni.

Eközben a spanyolok két tálca Bitburger sörrel ünnepelték a döntőbe jutást.

Kapcsolódó cikkek:

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!