Vágólapra másolva!
A júniusi 72 csapatos állomás után - amely a Happy Bandur győzelmét hozta - szombaton egy 12 csapatos női mezőny és egy 48 csapatos férfi mezőny mérettette meg magát Balatonszárszón. A rekkenő hőség bizony sokat kivett a csapatokból, ettől függetlenül remek összecsapásokat láthattak a nézők az erre az alkalomra kialakított öt pályán. A hölgyek mezőnyében trónfosztás történt, a férfiaknál végül a Maxim Zrt. csapata örülhetett.

A hölgyek mezőnyében trónfosztás történt, hiszen az előző két Touron diadalmaskodó Almásfüzitő SE ezúttal "csak" a negyedik helyen végzett. 

A hölgyek mezőnyében trónfosztás történt
Fotó: OMFSZ

A döntőt az Ünneprontók és a Hívatlanok játszották, majd az előbbi csapat emelhette magasba a győztesnek járó trófeát, igaz, ehhez az is kellett, hogy az ellenfél az utolsó pillanatban büntetőt hibázzon. A dicsőség és a trófea így Komáromba került.

A férfiak három csoportkörben kezdték meg a küzdelmeket és egy 32-es főtábla után alakult ki a legjobb négy mezőnye, az elődöntőbe ajkai, kecskeméti, siófoki és budapesti csapat jutott. A tornát végül az egész nap jól teljesítő, 

a nyolcaddöntőben a többszörös győztes ECECE csapatát felülmúló Maxim Zrt. nyerte, miután a torna döntőjében a siófoki Ri-An 2003. Kft csapatát is legyőzte Moczó Norbert találatával.

 

A férfiak mezőnyében a Maxim Zrt. örülhetett
Fotó: OMFSZ

„130 csapat vett részt a 2024-es Balaton Tour két állomásán, melyre mérhetetlenül büszke vagyok. Külön köszönet a Komtravel KFT-nek, amely idén rendezvényünk mögé állt, nélkülük nem sikerülhetett volna ilyen szép és tartalmas díjakat átadnunk a tornák végén. Köszönjük. 

Köszönet mindenkinek, aki eljött, nem titkolom, jövőre 20 éves lesz a Kaminokupa, nagy dologra készülünk, addig is további csodás nyarat kívánok mindenkinek”

 árulta el - Pinkóczi Tibor, a Kaminokupa Sport KFT alapítója.

A Komtravel KFT Balator Tour női mezőnyének végeredménye és a különdíjasok:
1.    Ünneprontók (Komárom)
2.    Hívatlanok Törökszentmiklós)
3.    Mix FC (Budapest)
4.    ASC női szakosztály (Almásfüzítő)

#gólkirálynő: Tóth Ramóna (Mix FC)
#tornajátékosa: Petri-Szabó Tünde (Hívatlanok)
#tornakapusa: Mayer Fanny (Ünneprontók)

A Komtravel KFT Balatorn Tour férfi mezőnyének végeredménye és a különdíjasok:
1.    Maxim Zrt (Budapest)
2.    Ri-An 2003. Kft (Siófok)
3.    UFC Kecskemét
4.    Tat-Ker.hu (Ajka)

#legtehetségesebb: Miskei Manó (Maxim Zrt)
#legrutinosabb: Csicsics Richárd (Tet-Ker.hu)
#döntőjátékosa: Moczó Norbert (Maxim Zrt)
#tornakapusa: Andrásy Balázs (UFC Kecskemét)
#gólkirály: Borda Gergő (Lesitech)
#tornajátékosa: Gergely Adrián (Ri-An 2003)

 

Mindent egy helyen az Eb-ről