Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Hollandia nagyon könnyedén győzte le 3-0-ra Romániát a németországi foci-Eb nyolcaddöntőjében. A csoportgyőztesként továbbjutó románok semmit nem mutattak abból, amivel legyőzték az ukránokat, míg a hollandok annyira takarékon égtek, hogy továbbra is képtelenség megállapítani, hogy valójában mire képesek.

Sokat nem vártunk a holland-román nyolcaddöntőtől, de annál talán több, mint, amit a müncheni mérkőzésen kaptunk. A csoportgyőztesként érkező románok alig-alig jutottak el a holland tizenhatosig, igazán komoly helyzetet, pedig végképpe nem tudtak kialakítani a holland kapu előtt. De a D csoport harmadik helyén továbbjutó hollandok sem lehetnek büszkék a keddi mutatványukra, még annak ellenére sem, hogy nagyon simán nyertek 3-0-ra.A

A mérkőzés utáni értékelésünkben arról is beszélünk, hogy a hollandok meddig juthatnak a papíron könnyebb ágon, ahol az elődöntőben az angolokkal találkozhatnak. Az is szóba került, hogy kiscsapat-e még Sváj és Ausztria, és a kettő közül melyik okozhat meglepetést a torna végjátékában.

Aki csak hallgatni szeretné, az itt teheti meg:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről