Vágólapra másolva!
Julian Nagelsmann, a német válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a Magyarország és Hollandia elleni Nemzetek Ligája mérkőzésekre készülő válogatott keretet, amelyben egyetlen újonc van, és nem tűnik gyengébbnek a visszavonulók nélkül.

A nyári - számukra - hazai rendezésű foci-Eb óta először hirdetett keretet Julian Nagelsmann, a német válogatott szövetségi kapitánya. A negyeddöntős búcsú után az elmúlt évtized nemzeti csapatának több meghatározó játékosa, így Thomas Müller, Manuel Neuer, Ilkay Gündogan és Toni Kroos is bejelentette a válogatottól való visszanvonulását, sőt utóbbi a karrierjét is lezárta a spanyolok ellen elveszített meccsel.

A mieink és a hollandok ellen készülő keretben ennek ellenére is csak egy újonc van, a Vfb Stuttgart középpályása, Angelo Stiller. A legtöbb játékost, ötöt a Borussia Dortmund ad a keretbe, míg a bajnok Leverkusen és a Bayern München egyaránt 3-3 focistával képviselteti magát.

A németek jövő szombaton Düsseldorfban fogadják Marco Rossi együttesét, majd három nappal később Hollandiában lépnek pályára.

Kapcsolódó cikkek:


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!