A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Példátlan, egyben felháborító eset történt a skót női Premier League-ben, miután a Partick Thistle játékosának, Courtney Stewartnak egy ütközést követő fejsérülés után órákat kellett várnia a mentőre, mire kórházba került.

Ez a hétvége úgy tűnik, a súlyos fejsérülésekről szólt fociban (lásd kapcsolódó cikkeinket). A sort a skót női élvonalbeli focibajnokság zárta le, méghozzá egy nagyon rosszízű hírrel. A Partick Thistle csapata, a Glasgow Rangers otthonában lépett pályára. A meccsből mindössze tíz perc telt el, amikor egy komoly ütközés után a vendégek egyik játékosa, Courtney Stewart a földön maradt. A két csapat egészségügyi stábja gyorsan a helyszínre sietett, és megállapították, hogy a focista agyrázkódást szenvedett, így azonnal mentőt hívtak hozzá.

Csakhogy a csapat edzője, Brian Graham még jóval a lefújást követően is a Rangers orvosi szobájában várta játékosával, hogy megérkezzen a mentő, ami végül a hívást követően csak órákkal később futott be. A játékos kórházban töltötte az éjszakát, az állapota stabil, írta a klub közösségi oldala.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!