Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik nagyszerű teljesítménnyel segítette győzelemhez a Liverpool labdarúgócsapatát az Old Traffordon. A meccs után Arne Slot, a vendégek edzője magyar focistáról is beszélt.

Szoboszlai Dominik végigjátszotta a Manchester United ellen 3-0-ra megnyert Premier League meccset vasárnap, és csapata egyik legjobbjaként egy gólpasszt is kiosztott a magyar válogatott csapatkapitánya. A találkozót követő sajtótájékoztatón a Liverpoolt irányító Arne Slot a középpályásairól is megszólalt.

Szoboszlai Dominik, Liverpool, Premier League, Manchester United
Szoboszlai Dominik remekelt a Liverpoolban a Manchester United ellen
Fotó: Paul ELLIS / AFP

Szoboszlai úgy került szóba, hogy egy újságírói kérdés arra vonatkozott, hogy Slot mire számít honfitársától, Ryan Gravenberchtől, aki a 6-os pozícióban kapott szerepet.

„A labdabirtoklásnál magas minőséget képvisel, amit már Hollandiában megtanulhatott. Nagyon fontos feladata van a támadásépítéseinkben, már első találkozásunkkor lenyűgözött a sebessége is, és hogy milyen jól teljesít a párharcokban. De 

nem csupán ő, hanem Dominik és Macca [Alexis Mac Allister] is megmutatta ma, hogy milyen futóteljesítményre képesek. Amikor esetleg le is vannak maradva, akkor is azonnal odaérnek, és megvívják a párharcaikat" 

mondta Arne Slot.

A Liverpool három bajnoki után százszázalékos teljesítménnyel, kapott gól nélkül áll. A Vörösök a válogatott szünet után a Nottinghamet fogadják.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!