Teljesen átlátszó ruhában fotózták Tóth Andit

Tóth Andi
Tóth Andi
Fotó: Instagram/Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi ismét kevés ruhában mutatta meg magát, egy átlátszó szettben készült róla pár fotó. Nézze meg!
Vágólapra másolva!

A legutóbb nyitott kabátban, szinte félmeztelenül pózoló Tóth Andi az Instagramon tett közzé egy újabb lapozható bejegyzést, amelynek fotóin átlátszó ruhában látható, első pillantásra azt is nehéz megállapítani, hogy van-e rajta melltartó, vagy nincs. Nézze meg a posztját!

A képek így is, úgy is többnyire elnyerték a követők tetszését, a kommentszekcióban egymás után sorakoztak az olyan megjegyzések, mint hogy "gyönyörű vagy", "nagyon szexi vagy", "napról napra szebb vagy". "Komolyan mondom, hogy bombanő, de hol van az igazi férfi???" – kérdezte másvalaki.

Van-e most férfi Tóth Andi mellett?

A kérdésre nemrég maga Tóth Andi válaszolt a főzőcsatornáján a YouTube-on, ahol korántsem csak a főzésre koncentrál: sokszor a magánéletéről is beszél, a követői kérdéseire felelget.

Nagyon sokan kérdezitek, hogy van-e valakim, úgyhogy ezt most szeretném leszögezni: nem, nincs senkim. Csak a kutyám van"

mondta augusztusban.

A korábbi énekesnő ez után arra a kérdésre is felelt, hogy boldog-e így: "Nagyon örülök, hogy úgy válaszolhatok erre a kérdésre, hogy igen, nagyon boldog vagyok és kiegyensúlyozott. De visszanézve sem csinálnék semmit máshogy, így volt jó minden. Ha valamit megváltoztatnánk, még a végén valami máshogy sülne el, az ismeretlen pedig mindig bizonytalan. Jó ez így" – magyarázta.

Én szeretek boldog lenni, tehát jó ez így.

Nyilván hiányzik a zene, nagyon szeretem a zenét, ezért is próbálom minél több ilyen projekttel kitölteni a szabadidőmet. De ettől függetlenül sokkal jobban érzem így magam. Azt is kérdeztétek, hogy mi volt életem legjobb döntése: az, hogy visszavonultam. Mert van az, amit nagyon szeretnél, és van az, amire szükséged van. Nálam a zene pont ilyen volt, mert nagyon szerettem volna ezt a szakmát, de a testem és a lelkem úgy döntött, hogy nem erre van szükségem" – mondta még a korábbi videójában Tóth Andi.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!