Vágólapra másolva!
Combsérülés miatt hetekre kidőlt a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona spanyol válogatott támadója, Ferrán Torres.

A Barcelona támadója az Alavés elleni hétvégi bajnoki elején sérült meg, így már a hatodik percben le kellett cseréni. A spanyol támadó a jobb combját fájlalta, majd feldúltan hagyta el a pályát. A hétfő délelőtti tesztek kimutatták, hogy az Európa-bajnok futballista combizomsérülést szenvedett - áll a spanyol klub közleményében.

A katalán sztárcsapat ugyan azt nem közölte, hogy pontosan mennyi időt kell kihagynia a 24 éves támadónak, de a Marca információi szerint legalább három hétig harcképtelen lesz, vagyis Hansi Flick nem számíthat rá a Sevilla elleni bajnokin és a Bayern München elleni BL-rangadón sem, de szinte biztosan ki kell majd hagynia az október 26-án esedékes El Clasicót is a Real Madrid otthonában.

ferran torres
Hetekig nem léphet pályára a Barcelona megsérült focistája, Ferrán Torres
Fotó: AFP 

Torres az Eb-címvédő spanyol válogatott októberi Nemzetek Ligája találkozóin sem léphet pályára, akárcsak a Real Madrid súlyosan megsérült jobbhátvédje, Daniel Carvajal. A helyükre Luis de la Fuente szövetségi kapitány az Osasuna középpályását, Bryan Zaragozát és a Girona játékosát, Bryan Gilt hívta be a válogatottba, ám utóbbi szintén megsérült.

A spanyol bajnokság listavezetőjét nem kerülik el a sérülések az idei szezonban, többek között Andreas Christensen, Marc-André ter Stegen, Dani Olmo, Fermín López, Marc Bernal és immáron Ferran Torres is maródi.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!