Vágólapra másolva!
A labdarúgó Nemzetek Ligája A-ligájának 1. csoportjában a portugál válogatott először veszített pontokat, miután Skóciában gól nélküli döntetlent ért el. A végeredmény mellett a játékvezető döntésével sem volt elégedett Cristiano Ronaldo, aki a lefújás után kisebb dührohamot kapott.

Cristiano Ronaldo 200. alkalommal lépett pályára kezdőként a portugál válogatottban, amely hiába játszott végig hatalmas fölényben, meglepetésre nem tudott gólt szerezni Glasgowban, sőt a skótok 41 éves kapusának, Craig Gordonnak alig akadt védeni valója a meccsen.

ronaldo
Cristiano Ronaldo nem volt elégedett Lawrence Visser játékvezető döntéseivel
Fotó: AFP 

A találkozó végén minden szem Ronaldóra szegeződött, ugyanis az ötszörös aranylabdás klasszis dühösen hisztizni kezdett, miután a bíró lefújta a meccset. Az al-Nasszr 39 éves sztárja azon húzta fel magát, hogy szerinte Lawrence Visser játékvezető túl korán vettet véget az összecsapásnak, és a végén nem engedett elvégezni egy szögletet. Bár nem a bírón múlt a portugálok pontvesztése, Ronaldo rosszul viselte a döntést és gúnyosan megtapsolta a belga játékvezetőt, miközben lesétált a pályáról.

A döntetlennek Skócia örülhetett jobban, ugyanis megszerezte első pontját a sorozatban, és életen tartotta a bennmaradási esélyeit. Ezzel szemben a csoportot vezető ibériai együttesnek megszakadt a hárommeccses győzelmi sorozata, Cristiano Ronaldóval pedig először fordult elő a Nemzetek Ligája 2024/25-ös kiírásában, hogy nem tudott gólt lőni.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!