Vágólapra másolva!
Kihagyja a Ferencváros elleni Európa-liga mérkőzést Szon Hung Min, a Tottenham labdarúgócsapatának sztárja.

Mindezt a londoni együttes vezetőedzője, Ange Postecoglou erősítette meg a szerdai sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy Destiny Udogie sem lesz bevethető a csütörtöki összecsapáson. A Spurs dél-koreai támadója még a Qarabag ellen szedett össze kisebb sérülést, emiatt már a múlt hétvégi Manchester United elleni rangadót is kihagyta, akárcsak az olasz balhátvéd.

Szon és Udogie visszatért Londonba. Nem állnak készen erre a találkozóra, külön készülnek. Mindenki más egészséges a hétvégi találkozó óta, és bevethető"

 – mondta Postecoglou.

Szon Hung Min
Szon Hung Min kihagyja a Fradi elleni Európa-liga meccset
Fotó: AFP 

Az angol lapok szerint Szon hiányában Postecoglou várhatóan változtatni fog a londoniak összeállításán és a Spurs fiatal tehetsége, Mikey Moore kaphat lehetőséget.

"Néha még emlékeztetnem kell magamat arra, mennyire fiatal. 16-17 évesen bekerült a csapatba, de már kész játékos. Amikor figyelem, ahogy játszik, mindig lenyűgöz. Nagyon erős, és még folyamatosan erősödni fog, ahogy a teste nő" – dicsérte fiatal csapattársát az angol válogatott középpályás, James Maddison.

A magyar bajnok Ferencváros csütörtökön fogadja a Groupama Arénában a legutóbbi négy meccsét megnyerő angol sztárcsapatot. Az összecsapás 18.45-kor kezdődik a horvát Igor Pajac játékvezető sípjelére. 

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!