Vágólapra másolva!
A világbajnok francia futballsztár Kylian Mbappé is megszólalt ügyvédjén keresztül a svéd fővárosban történtekről, ahol a focistát nemi erőszakkal vádolta meg egy nő egy ismert klubban töltött éjszakai buli után.

Tovább bonyolódik Kylian Mbappé stockholmi éjszakai kalandjának története, melyben a legfontosabb rész, hogy az október 10-én a svéd főváros egyszerűen csak V nevű klubjában történtek után egy nő nemi erőszakkal vádolta meg a francia válogatott és a Real Madrid világbajnok csatárát (lásd kapcsolódó cikkeinket lentebb).

Mint azt az RMC Sport írja, az egész ügy egyik kulcsmomentuma lehet, hogy kivételesen nem volt Mbappé mellett az állandó testőre, akinek nemcsak az a dolga, hogy távol tartsa a sztártól a hívatlan vendégeket, hanem az is, hogy oda figyeljen rá, hogy soha ne kerülhessen ilyen helyzetbe.

Kylian Mbappé, Bank Hotel
Kylian Mbappé állandó testőrével, aki pont a legrosszabbkor kapott pihenőt
Fotó: LARS HÖGLUND/Expressen

A francia lap szerint a testőr - aki két éve van Mbappé mellett, miután megvált előző védnökétől, mert azt túl ridegnek találta - ezúttal pihenőt kapott a fárasztó utazást követően, és egy olyan férfire bízták a felügyeletet, aki többnyire csak a sztár Ethan nevű öccsére szokott vigyázni. Ráadásul ezúttal még a mindenható anyja sem volt a közelben, hiszen mindenhova azért nem tarthat a fiával, írja a francia lap.

Ugyanezt a vonalat erősítette meg Marie-Alix Canu-Bernard, Mbappé ügyvédje, aki szintén elmondta, hogy 

védence soha, semmilyen körülmények között nincs egyedül, így igyekezve minimálisra csökkenteni a veszélyét annak, hogy hasonló dolgok történjenek, mint történtek Stockholmban.

Az ügyvéd emellett tolmácsolta a történtekről először megnyilvánuló Mbappé szavait is, akit elmondása szerint "sokkolt a média őrülete", amivel rávetette magát az esetre.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!