Élő:
Vágólapra másolva!
A Liverpool és a Chelsea rangadójának félidejében újra beállt a kapuba David James. Az egykori angol válogatott kapus egy fiatal szurkoló két tizenegyesét is kivédte, amiért a drukkerek alaposan kifütyülték.

A Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool 2-1-re legyőzte a Chelsea együttesét az Anfield Roadon, ezzel továbbra is vezeti a Premier League-et. A mérkőzés félidejében a hazai csapat szponzorának, a Standard Chartered-nek a közösségi elköteleződési programját, a „Futuremakers”-t segítette a klub korábbi kapusa, David James, aki ismét magára öltötte egykori csapata mezét. 

Az 53-szoros angol válogatott kapus egy tizenegyespárbajban vett részt, ahol kissé túl komolyan vette a feladatát, ugyanis egy fiatal Liverpool-szurkoló két büntetőjét is kivédte.

Az egykori közönségkedvenc pillanatok alatt szívtelen gonosszá változott a közönség előtt, akik hangosan kifütyülték Jamest. A közösségi médiában a videó alatt záporoztak a kommentek, a korábbi kapus többek szerint is tönkretette egy 11 éves kisfiú álmát, aki gólt szeretett volna rúgni a legendás Anfield Roadon.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!