Vágólapra másolva!
Nem a legjobb napjait futja a Manchester United, az Európa-ligában pontokat veszített a Twente ellen, míg a Premier League-ben jelenleg hat fordulót követően a 13. helyen áll mindössze hét megszerzett ponttal. A klub vezetőségének úgy látszik, hogy elfogyott a türelme, olasz lapértesülések szerint, ha a következő két mérkőzését nem hozza a United, Ten Hagnak mennie kell.

Forró órák ezek a Manchester Unitednél, ugyanis inog a kispad Ten Hag alatt. A holland edzőnek a következő két meccsen eredményeket kell felmutatnia, különben kirúghatják a Unitedtől. A Vörös Ördögöknek előbb az Európa-ligában a Porto elleni idegenbeli mérkőzés következik csütörtökön este, majd a bajnokságban vasárnap az ötödik helyen álló Aston Villához látogatnak. És ha a Premier League-ben jelenleg a 13. helyen álló csapat nem szerez pontot, akkor a korábbi Ajax-vezető sorsa megpecsételődni látszik

Nem véletlen, hogy ezekben az órákban az angol lapok máris teret adtak a helyettesítés kapcsán a pletykáknak, de valójában a felszín alatt a klub vezetői már a piacot vizsgálják, hogy ki lehet a potenciális utód.

firo: 09/20/2023, football, soccer, Champions League, season 2023/2024, 1st matchday, FC Bayern Munich - Manchester United,
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP / dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / firo Sportphoto

Allegri a Manchester Unitednél?  

Ennek tükrében kezd körvonalazódni a Juventusszal való szerződésének felbontása után szabaddá vált Massimiliano Allegri jelölése. Az olasz szakember legkomolyabb vetélytársa a német Thomas Tuchel lehet, a korábbi Bayern München és Chelsea vezetőedző, akinek a segítője Lőw Zsolt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!