Vágólapra másolva!
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának péntek esti nyitómeccsén nagy meglepetésre az Olympique de Marseille csak 1-1-s döntetlent játszott az Angers együttesével. Ám a mérkőzés nem elsősorban a gólok, sokkal inkább a piros lapok miatt marad emlékezetes, főleg a vendégek játékosának a szabálytalansága volt sokkoló.

A sokak által a bajnoki címre is esélyesnek tartott Olympique de Marseille már a 26. percben emberelőnybe került, méghozzá gólnélküli döntetlennél.

Lilian Raolisoa
Lilian Raolisoa kis híján kettétörte az ellenfele lábát
Fotó: X

A játékvezető, Romain Lissorgue teljesen jogosan mutatta fel a piros lapot az Angers játékosának, ugyanis Lilian Raolisoa kis híján kettétörte az ellenfele lábát.

A visszajátszásokból látszik igazán, mennyire brutális volt a szabálytalanság, Ulisses Garciának hatalmas szerencséje van, hogy megúszta az esetet komoly sérülés nélkül. A Marseille játékosa az ápolást követően tudta folytatni a játékot.

Íme, Lilian Raolisoa piros lapja. 

Nem sokáig játszott azonban emberelőnyben a hazai együttes, négy perccel később a támadó, Neal Maupay is mehetett zuhanyozni. 

A 28 éves csatár elképesztő butaságot csinált, három perc alatt gyűjtött össze két sárgát, miközben a Marseille szinte az egész találkozót emberelőnyben játszhatta volna le. 

Ide kattintva nézhető meg Neal Maupay esete. 

A papíron sokkal esélyesebb Marseille pedig nagy árat is fizetett ezért a butaságért, mert bár Jonathan Rowe góljával az 51. percben meg tudta szerezni a vezetést, három perccel később El Melali egyenlített, és mivel újabb gól már nem eset, így 1-1-s döntetlent játszott a két csapat. A hazaiak maradtak a 3. helyen, míg az Angers továbbra is utolsó a Ligue 1-ben. 


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!