Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Az Origo Sport stábja Telkiben járt, ahol többek között kiderült, hogy kik az Európa-bajnokságra készülő magyar fociválogatott mókamesterei, és miért tört fotelokat Marco Rossi szövetségi kapitány az edzőközpontban.

A magyar labdarúgó-válogatott szombaton Svájc ellen kezdi meg a szereplését a németországi Európa-bajnokságon. Marco Rossi csapata hétfőn útnak indult Telkiből a bajorországi Weiler-Simmerbergbe. 

Nemzeti 11, magyar labdarúgó-válogatott, indulás az EB-re, Telki, 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság, Euro 2024, Euro2024, 2024.06.10.
Elindult Telkiből a magyar labdarúgó-válogatott
Fotó: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

Most azonban betekintést nyerhettünk abba, hogyan szoktak általában megérkezni a játékosok Telkibe, és mivel töltik a szabadidejüket, valamint néhány válogatottal kapcsolatos kulisszatitkokra is fény derült. Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke több más mellett arról is mesélt, hogy 

Marco Rossi szövetségi kapitány egy héten belül két fotelt is összetört a közösségi teremben, ahol a játékosok közösen szoktak meccset nézni,

 de hogy miért, és hogyan sikerült mindez az olasz szakembernek, az az alábbi videóból kiderül.

A magyar válogatott szombaton Kölnben az A csoport első fordulós meccsén a svájciakkal találkozik. Jövő hét szerdán következik a házigazda németek elleni meccs Stuttgartban, ahol jövő vasárnap a skótokkal csap össze a nemzeti csapat. 

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről