Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia
Vágólapra másolva!
Miután a magyar fociválogatott nem jutott tovább a németországi Európa-bajnokságon, a csapat egyik legjobb játékosa, Sallai Roland is összegezte az elmúlt napok történéseit a közösségi oldalán.

Szerdán úgy alakultak az eredmények, hogy a németországi Európa-bajnokság csoportköréből nem sikerült a továbbjutás a magyar válogatott számára. A hazautazó magyar csapat tagjai közül több játékos is bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, üzenve a magyar szurkolóknak, míg Marco Rossi csütörtöki sajtótájékoztatóján árulta el, hogy cseppet sem élvezte az Eb-t.

Scotland v Hungary - EURO 2024 sallai roland
Sallai lett a meccs legjobbja Skócia ellen
Fotó: Anadolu via AFP

A magyar labdarúgó-válogatott keretéből talán Sallai Roland nyújtotta a legkiemelkedőbb teljesítményt az Eb-n, ráadásul a Skócia elleni csoportmérkőzés után őt választották meg a meccs legjobbjának is. A Freiburg támadója Szoboszlai Dominikhoz hasonlóan kivárt egy-két napot, hogy leülepedjenek az elmúlt hetek történései, majd péntek délután a közösségi oldalán üzent, kiemelve, hogy akarták a továbbjutást.

Nem kérdés, akartuk a továbbjutást. Vasárnap a meccs utolsó percében középre passzolt labdámnál azt éreztem meglesz, de ilyen a futball, végül sajnos nem sikerült. Büszke vagyok a csapatra és a szurkolóinkra, akiknek ismét köszönjük a hihetetlen támogatást! Jönnek az újabb feladatok, hajrá Magyarok!

 - üzente Sallai az Instagramon.

A 27 éve szélső Svájc, Németország és Skócia ellen is kezdőként lépett pályára, az Eb-t egy gólpasszal zárta.

A magyar válogatott az Európa-bajnokság A csoportjának 3. helyén végzett, majd a riválisok számunkra kedvezőtlen eredményei miatt a nyolcaddöntőről lemaradt, ami csak az F csoport utolsó meccsei után derült ki. 

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről