A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Áll a bál a németországi Európa-bajnokság elődöntőjére készülő francia válogatottnál, ugyanis a csapat edzéséről felvételeket szivárogtatott ki az interneten egy francia sportlap. A francia szurkolók mellett Antoine Griezmann sem örült annak, hogy a spanyol válogatott számára fontos információkat osztott meg a sajtó.

Miután a francia válogatott a negyedöntőben tizenegyespárbajban legyőzte Portugáliát, Didier Deschamps csapata már javában a spanyolok elleni elődöntőre készül. Az idei Eb-n akciógólt még nem szerző vb-ezüstérmes franciák talán úgy vélik, hogy a keddi csúcsrangadón is a tizenegyesek dönthetnek majd, így a paderborni edzőközpontban megtartott vasárnapi nyilvános edzésen is büntetőket gyakoroltak.

A francia RMC Sport azonban az egész tréninget videóra vette és megosztotta a honlapján, illetve a közösségi oldalán, így kiderült, hogy a francia játékosok hogyan lövik a tizenegyeseket. A felvételekből például kiderült, hogy Wesley Fofana rendre középre a léc alá bombázott, Ibrahima Konaté a jobb sarkot vette célba, míg Adrien Rabiot és Warren Zaire-Emery a kapu bal oldalába rugdosta a labdákat - írja a belga HLN

Sokan azonban nem örültek annak, hogy fontos információkat szivárogtatott ki a lap, amivel a spanyol csapat malmára hajthatja a vizet. A szurkolók mellett a francia válogatott támadója, Antoine Griezmann is nemtetszését fejezte ki és gúnyosan reagált.

Hűha, nagyszerű! Köszönöm, hogy megosztottad ezt az információt!

– írta Griezmann dühösen.

firo : 05.07.2024, Football, Soccer: UEFA EURO 2024, EM, European Championship 2024, Quarterfinals, 1/4 Finals, M46, Match 46, POR, Portugal - FRA, France
Griezmann kiakadt, de a spanyolok ellen várhatóan csak a kispadon fog kezdeni
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Az RMC Sport azzal magyarázkodott, hogy a tizenegyesrúgások nyílt tréningen zajlottak, vagyis a spanyol sajtó is jelen volt, így szerintük semmi rosszat nem tettek.

A francia L'Equipe közben arról számolt be, hogy Didier Deschamps szövetségi kapitány komoly változtatásokat akar eszközölni a csapat összeállítását illetően, emiatt azt fontolgatja, hogy kiteszi a kezdőből a 33 éves Griezmannt, annak érdekében, hogy stabilabbá tegye a francia csapat védekezését.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!