Vágólapra másolva!
A labdarúgó Európa-bajnokság keddi elődöntőjében a spanyolok 2-1-re legyőzték a franciákat, ezzel bejutottak a berlini döntőbe. Didier Deschamps csapata viszont úgy esett ki, hogy az egész torna során mindössze egyetlen akciógólt tudott szerezni. A franciák nem úgy futballoztak ezen az Eb-n, ahogy egy végső győzelemre esélyes csapattól azt el lehetne várni, a spanyolok viszont megérdemelten kerültek be a döntőbe. Szokásos meccs utáni podcastünkben kibeszéltük a mérkőzés legemlékezetesebb pillanatait.

A francia válogatott úgy jutott el az Európa-bajnokság elődöntőjéig, hogy öt mérkőzés alatt nem szerzett akciógólt. Didier Deschamps együttese a spanyolok elleni meccset jól kezdte, egy fejessel vezetést szerzett, ám a spanyolok ezután nagyobb fordulatszámra kapcsoltak és gyorsan megfordították a mérkőzést. Kylian Mbappé és társai a második félidőben már nem tudtak egyenlíteni, így kiestek. 

Az előző két vb-n döntőig jutó franciák az egész tornán nem játszottak esélyeshez méltó módon, csalódást keltő futballt produkáltak, ezért nem juthattak be a fináléba. 

Spanyolország viszont megérdemelten lesz ott a berlini döntőben, Luis De La Fuente csapata az egyetlen a mezőnyben, amely az összes eddigi meccsét megnyerte.

Meccs utáni kibeszélő műsorunkban szót ejtünk a francia csapat szenvedéséről, valamint a spanyolok meneteléséről:

Aki csak hallgatni akarja az adást, az itt teheti meg:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.  

 

Mindent egy helyen az Eb-ről