Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban címvédő Ferencváros jelenleg is gőzerővel készül a Bajnokok Ligája selejtezőjére, na meg persze az NB I rajtjára. A Fradi eddig idén nyáron három új igazolást jelentett be, de mivel nagyon bő a keret, így minden bizonnyal távozók is lesznek a közeljövőben.

Az átigazolásokkal foglalkozó Transfermarkt nevű oldal szerint jelenleg 36 fős a Fradi kerete, így az érkező Kady Borges, Isaac Pappoe és Raul Gustavo után várhatóan több távozó is lesz. 

Mohamed Ali Ben Romdán
Mohamed Ali Ben Romdán távozhat a Fraditól? 
Fotó: Origo

Ali Ben Romdán távozhat a Fraditól

Az egyik a tunéziai válogatott Mohamed Ali Ben Romdán lehet, legalábbis a sajtóhírek szerint.

Ugyanis miközben a Ferencváros a lienzi edzőtáborban készül a rajtra, tunéziai sajtóhírek szerint az egyiptomi rekordbajnok, az Al-Ahli továbbra is megszerezné a válogatott középpályást.

Hasonló hírek legutóbb néhány hónapja keltek szárnyra az észak-afrikai országban, akkor maga az érintett cáfolta, hogy távozna - írja az ulloi129.hu.

Most az Al-Magreb azt írja, hogy az egyiptomiak svájci szakvezetője, 

Marcell Koller vagy őt, vagy a 34-szeres dél-afrikai válogatott Teboho Mokoenát akarja megszerezni.

 A Fradinál pedig soha nem titkolták, hogy ha egy olyan ajánlat érkezik egy adott játékosért, ami a focistának és a klubnak is megfelel, akkor nem gördítenek akadályt a távozás elé.

A 39-szeres tunézia válogatott középpályás értékét 2,5 millió euróra taksálják, ám mivel 2026-ig szerződése van a 24 éves játékosnak a Fradival, így minden bizonnyal csak egy ennél magasabb ajánlat gondolkodtatná el az NB I címvédőjét.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről