A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Péntek este az Európa-bajnokság második negyeddöntőjében a francia válogatott drámai csatában, gól nélküli döntetlen után tizenegyesekkel búcsúztatta Portugáliát. A találkozó óriási taktikai harcot hozott, Cristiano Ronaldo személyében pedig egy korszakos zseni búcsúzott a tornától. Szokásos meccs utáni podcastünkben beszéltük ki a mérkőzés legemlékezetesebb pillanatait.

Hiába volt a pályán Kylian Mbappé és Cristiano Ronaldo, nem hozott gólparádét a Franciaország-Portugália Eb-negyeddöntő. A rendes játékidőben a jó játék helyett inkább a hatalmas küzdelem dominált, s végül a hosszabbításban sem született gólt, pedig ott már mindkét csapat előtt adódott nagy helyzet. Az elődöntőbe jutásról végül büntetők döntöttek, amit a franciák rúgtak jobban. 

A meccs utáni kibeszélő műsorunkban természetesen szót ejtünk az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldóról, aki ezzel vélhetően az utolsó Eb-meccsét játszotta, és a francia csapatról is, amely ezúttal sem volt képes akcióból betalálni.

Aki csak hallgatni akarja az adást, az itt teheti meg:

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!