Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik rövid pihenést követően visszatért a Liverpoolhoz és elkezdte az edzéseket a Premier League-ben szereplő csapatnál. Az angol klub a közösségi oldalán osztott meg néhány videót arról, hogyan köszöntötték a társak, és az új edző, Arne Slot a magyar középpályást.

Szoboszlai a németországi Európa-bajnokság után – ahol csoportharmadikként zárt a magyar válogatott – elvonult nyaralni rövid időre az új szerelmével, Buzsik Borkával a dél-olaszországi Amalfi-partra, majd visszatért Magyarországra, ahol többek között a helyszínen tekintette meg a Paks El-selejtezős mérkőzését.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik visszatért Liverpoolba
Fotó: Liverpool FC

A Liverpool új edzője öleléssel, Szalah csipkelődéssel üdvözölte a visszatérő Szoboszlait

A 23 éves középpályás két hét pihenő után azonban már visszatért Liverpoolba, és kedden már edzésre jelentkezett. Szoboszlai Dominik mellett a skót válogatott Andy Robertson és a cseh Vitezslav Jaros is csatlakozott az egyelőre foghíjas kerethez. Összesen 13-an kezdték meg később a munkát, az Európa-bajnokság és a Copa América fáradalmait még pihenő kerettagok közül kilencen szinte az egész felkészülést kihagyják majd.

Az angol klub az Instagram oldalán megosztott egy videót is, amelyen a magyar válogatott csapatkapitányát üdvözölték a társak, az előző szezon végén távozott Jürgen Kloppot váltó holland Arne Slot pedig öleléssel köszöntötte Szoboszlait, aki maga is megosztott egy képet a közösségi oldalán "Ilyen érzés visszatérni" címmel.

A magyar játékos kedden átesett az ilyenkor szokásos, szezon előtti erőnléti teszteken, majd a csapattársakkal együtt kifutott az edzőpályára, ahol Mohamed Szalah viccelődött vele, és arra kérte az új edzőt, hogy had fusson Szoboszlaival.

A Liverpool jövő héten Pittsburgh-be utazik, hogy megkezdje az amerikai turnéját, ahol többek között a Real Betis és a Sevilla ellen is pályára lép. Ezt követően Szoboszlaiék augusztus 17-én, szombat kora délután az újonc Ipswich Town otthonába látogatnak a Premier League 2024/25-ös idényének nyitófordulójában. 

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!