Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnokságon a csoportjában a harmadik helyen végzett magyar fociválogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik rövid pihenést követően visszatért a Liverpoolhoz és elkezdte az edzéseket a Premier League-ben szereplő csapatnál. A magyar játékos visszatéréséről az angol klub a közösségi oldalán osztott meg fotókat.

Szoboszlai Dominik az Európa-bajnokságot követően a barátnőjével, Buzsik Borkával pihente ki a fáradalmakat Olaszországban.

Buzsik Borka, Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik és barátnője, Buzsik Borka nyaralása véget ért
Fotó: Instagram/szoboszlaidominik

 

A fiatal pár nagyon jól érezte magát a nyaraláson a közösen megosztott fotók szerint, ám most már újra a munkáé a főszerep.

A magyar válogatott csapatkapitánya ugyanis már visszatért a Liverpoolhoz, hogy újra edzésbe álljon, és bizonyítson a távozó Jürgen Kloppot váltó holland Arne Slotnak.

 Szoboszlai - aki eddig összesen 45 mérkőzésen hét gólt szerzett a Liverpoolban - láthatóan boldogan állt újra munkába, örült, hogy láthatja a csapattársakat.

Ide kattintva további fotók tekinthetőek meg a Liverpool Instagram-oldalán Szoboszlai Dominik első napjáról. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről