Vágólapra másolva!
Mint ismert, a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ferencváros magyar válogatott focistája, Varga Barnabás a Skócia elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen súlyos fejsérülést szenvedett. A műtéten átesett csatár nagyon nehéz időszakon van túl, szülőfalujában, Szentpéterfán pihent és gyógyult. A felépülése most újabb szakaszához érkezett, ugyanis a támadó is csatlakozott a csapathoz a lienzi edzőtáborban.

Nem mindennapi hírt jelentett be a Fradi a közösségi oldalán. 

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Varga Barnabás súlyosan megsérült a skótok elleni meccsen
Fotó: AFP/Damien Meyer

Varga Barnabás már a Fradival készül

A skótok elleni Eb-meccsen súlyos sérülést szenvedett Varga Barnabás ugyanis megérkezett a zöld-fehér csapat ausztriai edzőtáborába. A nagy pillanatról egy fotót is megosztott a Ferencváros.

"Barni megérkezett a lienz-i edzőtáborba!"

 - írta az Instagram-oldalán a Fradi.

A magyar labdarúgó-válogatott az utolsó csoportmeccsén Skócia ellen lépett pályára Stuttgartban a németországi Európa-bajnokságon. A második félidő közepén a skót tizenhatoson belül az ellenfél kapusa, Angus Gunn brutálisan letarolta Varga Barnabást, aki a földre került. A 29 éves csatár arcában több csont is eltört a mérkőzésen történt ütközés során, továbbá agyrázkódást is szenvedett. Varga másnap sikeres műtéten esett át, szerencsére nem szenvedett maradandó károsodást.

Először a felépülését több hónapra jósolták, de a hírek szerint hetek múlva már akár a pályán lehet egy speciális maszkban, még akkor is, ha a teljes felépülés hat hónapot is igénybe vehet (ennyi idő kell, míg a csontok teljesen rendbe jönnek az arcában.)

Hogy pontosan mikor láthatjuk újra a pályán Varga Barnabást, az a jövő kérdése, az viszont biztos, hogy újra a társakkal lehet a támadó, ami nagyon jó hír lehet a Fradi-szurkolók számára. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről