Vágólapra másolva!
Ritkán hallani olyat, hogy a Real Madrid egy latin-amerikai ország hivatalos szervénél él panasszal, annak egy videós tartalma miatt, de most egy szexuális zaklatás elleni felvétel kapcsán felemelték a hangjukat.

Elég komoly felháborodást váltott ki a Real Madrid háza táján az a perui rendőrség által készített kampányvideó, amelyben a latin-amerikai hatóság a közösségi közlekedési eszközökön tapasztalható szexiális zaklatásokra hívja fel a figyelmet. 

A videó lényegében arról szól, hogy felszáll egy tömött buszra egy férfi, aki egy állva utazó nőhöz oda dörgölőzik és messze átlépi azt a bizonyos határt a viselkedésével. 

De nem telik el egy másodperc, és már csattan a csuklóján a bilincs, miközben a rendőr azt mondja: "Ha te is áldozata vagy szemtanúja vagy egy szexuális zaklatásnak tömegközlekedés közben, akkor jelentsd a legközelebbi rendőrállomáson vagy hívd a 105-öt."

Megtörtént az eset

A peruiak azzal érvelnek, hogy egy megtörtént esetet dolgoztak fel reklámként, még márciusban lényegében ugyanaz megtörtént, mint a videóban és a kérdéses férfin is pont Real Madrid mez volt. 

Természetesen ettől még a madridiak továbbra is azt szeretnék elérni, hogy ne legyen elérhető a videó, és forgassanak mást a perui rendőrök. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről