Vágólapra másolva!
A Liverpool a győztes szezonkezdet után vasárnap a Brentford együttesét fogadja a Premier League 2. fordulójában. Szoboszlai Dominikék nagyon jó hangulatban készülnek a találkozóra, ráadásul a magyar válogatott csapatkapitánya egy nem akármilyen góllal fogadást is nyert, így nagy önbizalommal várhatja a találkozót.

Mint ismert, a Liverpool 2-0-ra győzött az Ipswich elleni PL-nyitányon, most vasárnap már a Brentford vár hazai pályán a csapatra. 

Liverpool Press Conference And Training
Szoboszlai Dominik elképesztő fogadást nyert
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Suhaimi Abdullah/NurPhoto

Természetesen Arne Slot csapata gőzerővel készül a találkozóra, a kemény munka ellenére pedig az is látszik, hogy a hangulatra sem lehet panasz.

Szoboszlai Dominik csodagólja 10 eurót ért

A Liverpool ugyanis egy különleges videót osztott meg az egyik edzésről, a legfrissebb bejegyzésnek pedig a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a főszereplője. A felvételek tanúsága szerint ugyanis az angol sztárcsapat egyik stábtagja előbb fogadást kötött Luis Diázzal, hogy be tudja-e tekerni a labdát a tizenhatosra lerakott kapuba az alapvonal mögül, a kolumbia sztárnak ez nem sikerült, így bukta a pénzt.

Ekkor jött Szoboszlai Dominik, aki ugyancsak megpróbálkozott a lehetetlennek tűnő feladattal, és a fizika törvényeit meghazudtolva bizonyította be ismét, milyen elképesztő rúgótechnikával rendelkezik. 

A magyar válogatott csapatkapitánya ugyanis sikerrel járt, a labda a kapuban kötött ki, ráadásul nyert 10 eurót is a mutatvánnyal.

Íme, a nem mindennapi gól:
 

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!