Vágólapra másolva!
A három európai kupacsapat halasztása miatt szombaton csak egy meccset rendeztek az NB I-ben, ezen Diósgyőr a Kecskemétet fogadta és 1-0-ra nyert.

A Kecskemét diósgyőri vendégjátékának a legnagyobb tétje az volt, melyik csapat tud elmozdulni a középmezőnyből. Ez végül a miskolci csapatnak sikerült, amely 1-0-ra tudott nyerni, ezzel sorozatban két nyer meccsével már 7 pontja van Vladimir Radenkovic csapatának.

A meccset a Diósgyőr kezdte jobban, az első félidőben több helyzete is volt a csapatnak, amely csak lesgólig jutott, így 0-0-lal fordultak a csapatok. A másodi félidő elején felpörgött a Kecskemét, de szép lassan újra a DVTK vette át az irányítást. 

A másodi félidő első 20 percében a hazai edző ötöt is cserélt, aminek meg lett az eredménye. Egy jobboldali beadás után Edomwonyi fejesét védte Kersák, de a másik csere, Acolatse remekül érkezett és a hálóba lőtt, ez az egy gól pedig elég is volt a sikerhez.

Diósgyőri VTK-Kecskeméti TE 1-0 (0-0)
Miskolc, 4121 néző, v.: Berke
gólszerző: Acolatse (73.)
sárga lap: Klimovics (24.), Lund (93.), Gera (96.) illetve Szabó A. (16.), Derekas (84.), Kovács B. (93.)

Diósgyőri VTK: Sentic - Gera, Szatmári, Csorbadzsijszkij (Lund, a félidőben), Sanicanin - Klimovics (Pozeg Vancas, 57.), Komlósi (Vallejo, 68.), Franchu - Varga Z. (Acolatse, 57.), Rakonjac, Rharsalla (Edomwonyi, 68.)

Kecskeméti TE: Kersák - Nagy K. (Derekas, 75.), Szabó A., Belényesi, Katona, Zeke - Nikitscher, Vágó (Kovács B., 70.), Helmich (Vattay, 70.) - Pálinkás, Lukács (Kovács K., 85.)

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!