A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Liverpool az újonc Ipswich Town otthonában kezdi meg a 2024/2025-ös szezont a Premier League-ben. Az angol sztárcsapat magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik elmondta, mire lehet majd számítani az együttestől az új idényben.

A Liverpool szombaton játssza első tétmeccsét a 2024/2025-ös idényben, Szoboszlai Dominikék az újonc Ipswich Town otthonában kezdenek a Premier League-ben. A csapatot immár nem Jürgen Klopp, hanem Arne Slot irányítja, a holland edzővel pedig sikeres felkészülést tudhat maga mögött a Liverpool, amely az amerikai túra után az Anfielden rendezett főpróbán 4-1-re verte a spanyol Sevillát.

Élveztem az amerikai túrát, azzal együtt is, hogy nagyon kemény edzéseink voltak. Általában napi két edzésünk volt, három erős ellenféllel találkoztunk, de hosszú idény vár ránk, erre fel kellett készülnünk. 

Ahogy azt korábban elmondtam, jó kezekbe került a csapat, Arne Slot remek szakember, aki nagy hangsúlyt fektet a gyors, rövid passzos játékra, de ez nem jelenti azt, hogy a játékunk kevésbé lesz intenzív" - számolt be róla az EM Sports, mit nyilatkozott a Premier League rajtja előtt Szoboszlai Dominik.

Szoboszlai Dominik idén is kulcsszereplő lehet a Liverpoolban
Fotó: AFP (Photo by KAMIL KRZACZYNSKI / AFP)

A magyar válogatott csapatkapitánya a középpályán több szerepkörben is lehetőséget kapott a felkészülési idényben, és mindenütt remekül megállta a helyét. Szoboszlai a saját szerepéről a következőket mondta: 

Bízom benne, hogy az előttünk álló idényben még inkább segíthetem a támadásépítést, de a lényeg, hogy kivívjam a szakmai stáb bizalmát.

Bármilyen szerepkörben is számít rám Arne Slot, ott próbálom majd a maximumot adni, és segíteni a csapatot."

A közelgő szezon kapcsán nem akart nagy jóslatokba bocsátkozni a 23 éves klasszis, egyelőre az a cél, hogy meccsről meccsre fejlődjenek.

"Nem akarok elkiabálni semmit. Az előző idényben is nagyon bíztam a csapatban, a Ligakupa-győzelem és a harmadik hely nem is nevezhető rossz szereplésnek. 

Még korai lenne arról beszélni, mire lehetünk képesek a mostani idényben, meccsről meccsre haladunk előre, aztán majd meglátjuk" - 

tette hozzá a Liverpool magyar sztárja.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!