Vágólapra másolva!
Kedden este a Nemzetek Ligája A osztályának második fordulójában a magyar labdarúgó-válogatott a bosnyák csapatot fogadja a Puskás Arénában. A találkozó a németek elleni drámai vereség tükrében kiemelten fontos lesz, ugyanis Marco Rossi szövetség kapitány elmondta, hogy ha csapata nem a megfelelően reagál a bosnyákok ellenrei meccs, akkor bizony személyi változások lesznek a nemzeti csapatnál. A mérkőzést megelőzően Marco Rossi és a csapatkapitány Szoboszlai Dominik a válogatott a telki edzőközpontjában tartott sajtótájékoztatót, melyet élőben közvetítettünk.

Péntek este a magyar válogatott a legsúlyosabb vereségét szenvedte el Marco Rossi irányítása alatt. A találkozó után a szövetségi kapitány azt mondta, szégyelli magát az egész csapatával együtt, ezen felül pedig kijelentette, hogy ha erre a vereségre nem tudunk reagálni, akkor mindenkinek el kell tűnnie a színről.

Az olasz szakember és a csapatkapitány Szoboszlai Dominik a bosnyákok elleni meccs előtt Telkiben tartott sajtótájékoztatót, melyet élőben közvetítettünk. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!