Vágólapra másolva!
A méltán híres Clemson egyetem színeiben két amerikaifoci bajnoki címet szerzett Diondre Overtont lelőtték egy partin az észak-karolinai Greensboróban.

A Guilford megyei seriff hivatalának közleménye szerint a korábbi Clemson elkapót, Diondre Overtont lelőtték egy partin az észak-karolinai Greensboróban. A hatóság emberei azt is hozzátették, hogy a 26 éves Overtont akkor találták meg, amikor egy buli kapcsán valakik panaszkodtak a túlzott zajokra és a rendőrség emberei kiszálltak a helyszínen. 

Az orvosi segítség ellenére a hivatal szerint Overtont a helyszínen halottnak nyilvánították.

College Football Playoff Semifinal at the PlayStation Fiesta Bowl - Clemson v Ohio State
Fotó: Getty Images via AFP / Getty Images via AFP/2019 Getty Images

A seriffhivatal közölte, hogy folyamatban van a gyilkossági ügyben a nyomozás. Overton Greensboróban született, 2016-19 között a Clemsonban játszott, és két nemzeti bajnokságot nyert a csapattal. Összesen 51 mérkőzésen szerepelt, ezeken 52 elkapása volt (777 yardért) és hét touchdownt szerzett

„Annyira értelmetlen, és csak egy gyönyörű, fiatal életet vágtak rövidre 26 évesen” - mondta Dabo Swinney edző szombat este, miután a Tigers legyőzte az Appalachian State-et. „De ember, én szeretem DeAndre Overtont”.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!