Vágólapra másolva!
Mint írtuk, múlt hétvégén elstartolt a TV2 nagyszabású show-ja, a Sztárban sztár All Stars, mely egy igazán különleges jubileumi évad a műsor történetében. Az elmúlt tíz év során versenyző előadók tértek vissza egy újabb összecsapásra, köztük Tolvai Reni is, aki fellépése után árulta el, hogy rosszul lett a színpadon.
Vágólapra másolva!

Többek között az énekesnő is vasárnap lépett színpadra a TV2 showműsorában, a jubileumi Sztárban sztár All Starsban, és már rég nem volt hasonló versenyhelyzetben. Tolvai Reni utólag elárulta, hogy nagyon rosszul lett a színpadon, hiszen ő is a kiesés szélére került az adás végén, és nagyon rosszul viselte ezt a helyzetet.

Tolvai Reni, Stohl András, Sztárban sztár
Stohl András gratulál Tolvai Reninek
Fotó: TV2

Én az élő műsorokban, ahol versenyhelyzet van, egyszerűen már nem tudom kezelni. Annyira rosszul vagyok, hogy az hihetetlen.

Forog a gyomrom, kerülget az ájulás… Ezeket a szituációkat én már nem tudom feldolgozni. Amikor azt mondta a Tilla, hogy még van három perc a szavazásra, az olyan volt, mintha egy évig itt kellett volna állnom… Idegőrlő, hogy nem tudod, hogy most te esel ki, vagy sem" - mondta Tolvai Reni, aki egy számára sokat jelentő dalt adhatott elő Sztárban sztár színpadán, hiszen Lara Fabian Caruso című szerelmes dalát énekelhette, amit annak idején a Megasztár döntőjében is előadott, mielőtt megnyerte a versenyt. Azonban annyi nehezítés volt most számára, hogy az eredeti előadó hangját is utánozni kellett, nem volt elég szépen énekelni a dalt.

Tizenöt év után énekeltem újra ezt a dalt. Most az volt a feladat, hogy Lara Fabian hangszínét kellett leutánozni.

Régen a Megasztárban ugye a saját hangomon énekeltem. Ez a dal most visszahozott minden emléket, a döntőt, hogy megnyertem a versenyt… Még nem tudom, hogy hogy teljesítettem, majd vissza fogom nézni. A próbához képest gyengébb volt szerintem" - magyarázkodott a Ripostnak az énekesnő, akit a közönség végül megmentett a reményzónából, és ő ezért nagyon hálás is volt, viszont nagyon rosszul viselte ezt a versenyhelyzetet, viszont így is nagyon várja már a következő megmérettetést.

Tolvai Reni, Sztárban sztár
Tolvani Reni 15 év után, ugyanazt a dalt adhatta elő, amit a Megasztár döntőjében is énekelt
Fotó: TV2

Így alakult a Sztárban sztár All Stars mezőnye

Eredetileg 24 énekes csapott össze a jubileumi adásban, azonban a hétvégén már két adás is lement, és mind a kettőből 4-4, azaz összesen nyolc énekes távozott. A szombati adásban távozott: Opitz Barbi, Keresztes Ildikó, Trap kapitány és Kiss Ernő Zsolt. Majd vasárnap további négy előadó esett ki a versenyből: Puskás-Dallos Bogi, Cserpes Laura, Sári Évi és Völgyesi Gabi.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!