A Magyar Birkózószövetség is üzent a koronavírussal kapcsolatban - videó

LŐRINCZ Tamás; SIKE András
Budapest, 2018. október 27. Lőrincz Tamás, miután győzött az üzbég Bilan Nalgijev ellen a férfi kötöttfogású 77 kilogrammos súlycsoport negyeddöntőjében a budapesti birkózó-világbajnokságon a Papp László Budapest Sportarénában 2018. október 27-én. Jobbra Sike András, a kötöttfogású szakág szövetségi kapitánya. MTI/Czagány Balázs
Vágólapra másolva!
A globális koronavírus-járvány alatt a Magyar Birkózószövetség (MBSZ) az otthonmaradásra és a négy fal közötti sportolásra buzdít a sportág egykori és jelenlegi klasszisai segítségével. Az MBSZ videójában Sastin Marianna, Varga János, Hegedüs Csaba, Sike András, Repka Attila, Ritter Árpád, Bárdosi Sándor, Lőrincz Tamás és Kiss Balázs szerepelnek, valamint a szövetség elnöke, Németh Szilárd.

A videó az alábbi szöveggel került ki az MBSZ közösségi oldalaira:
„A magyar birkózócsalád mindig is büszke lehetett az eredményeire. Most azonban nem a riválisokkal kell megbirkóznunk, hanem egy olyan ellenféllel, amit csak együtt győzhetünk le. És le is győzzük! Elindítjuk a #hidaljotthon akciót, amellyel nem csak az erőnket mutatjuk és őrizzük meg, hanem a magunk és szeretteink, az idősebb generáció, sportági legendáink egészségét is! Maradj otthon, hidalj otthon, s gyakran moss kezet, hiszen a jelszavunk: A birkózást piszkosul, a kezünket tisztán szeretjük!"

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!