Cristiano Ronaldónak kinyitottak egy stadiont

fbl celebrity Horizontal FAMILY PRIVATE LIFE WALKING PUSHCHAIR
Portugal and Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) and his partner Georgina Rodriguez push two strollers as they have a walk with their children in Funchal on March 28, 2020. (Photo by HELDER SANTOS / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo a koronavírus-járvány ideje alatt is úgy készül, mint aki holnap pályára lépne a Bajnokok Ligája-döntőben. Az ötszörös aranylabdás portugál a madeirai nemzeti stadionban kapott edzéslehetőséget, miután családjával egy helyi halászfaluba költözött.

Cristiano Ronaldo az utóbbi hetekben egy 7 millió fontot (2,7 milliárd forint) érő luxusvillában tengette a napjait, azonban nemrég kikerült róla néhány fotó, melyeken látható, hogy a luxusvillájában a medence partján pózol. Az ötszörös aranylabdás úgy döntött, hogy szeretné jobban megóvni családja magánéletét, ezért heti 3500 fontért (1,4 millió forint) kibérelt egy luxusvillát egy madeirai halászfaluban.

Ráadásul a C.D. Nacional elnöke, Rui Alves csak miatta nyitotta ki a madeirai nemzeti stadiont, hogy Ronaldo ott tréningezhessen.

Cristiano Ronaldónak kinyitottak egy stadiont Madeirán Forrás: SIPA USA/PA Images

„Cristiano felhívott minket, és örömmel segítettünk neki. Betartottuk a Madeirán hatályos egészségügyi szabályokat, amelyek a koronavírushoz kapcsolódnak, a biztonságos távolságtartást is beleértve.

– mondta Rui Alves, a madeirai csapat elnöke.

Cristiano Ronaldo 1995 és 1997 között futballozott a Nacional akadémiáján, majd Rui Alves engedélyezte, hogy a Sporting csapatához igazoljon. Ahogy mondani szokás, a többi már történelem.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!