Megcsalta Shakirát, és már a gyerekeinek is bemutatta új barátnőjét Piqué

tennis Horizontal COUPLE SIDE BY SIDE
(FILES) This file photo taken on September 5, 2019 shows Colombian musician Shakira and partner Kosmoa Founder and President, Spanish football player Gerard Pique attending the Davis Cup Presentation in New York. - Colombian superstar Shakira and FC Barcelona defender Gerard Pique said on June 4, 2022 they were calling time on their relationship of more than a decade. The couple share two children. (Photo by Bryan R. Smith / AFP)
Vágólapra másolva!
Gerard Piqué és Shakira júniusban viharos körülmények között szakítottak, de a focista továbblépett, és új barátnőjét már a gyerekeinek is bemutatta.

Piqué és Shakira június elején szakítottak egymással, mert a Barcelona védője megcsalta a párját. A kolumbiai énekesnőt nagyon megviselték a történtek, és állítólag annyira elmérgesedett a helyzet közöttük, hogy a gyerekeik elhelyezésében sem értenek már egyet.

A világbajnok focistát az utóbbi időben több nő társaságában kapták lencsevégre a fotósok, és a hírek szerint Piqué nemrég Dubajban járt egy szőke hölggyel. A Blikk értesülései szerint egy reptéri dolgozó elárulta, hogy

a Barcelona védője egy Emirates-járat business osztályán utazott a hölggyel, aki ráadásul a futballista cégénél dolgozik és bensőséges kapcsolatban vannak egymással.

Shakira és Piqué itt még boldogok voltak együtt Forrás: AFP/Bryan R. Smith

A sportoló és újdonsült választottja igyekszik titkolni kapcsolatát és még a munkahelyen is kerülik egymást, de az egyelőre csak C-ként emlegetett hölgy már Piqué fiaival, Milannal és Sashával is találkozott, akik örömmel fogadták a lány közeledését.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!