A világ legszexisebb focistanője Erling Haalanddal példálózott

Ana Markovic
A csatárként futballozó Ana 2021-ben mutatkozott be a horvát válogatottban, innentől kezdtek felfigyelni rá, de nem elsősorban a játéka miatt
Vágólapra másolva!
A világ legszexisebb focistanőjének tartják a horvát válogatott 22 éves támadóját, Ana Maria Markovicot, aki jelenleg a svájci Grasshoppers játékosa. A 20 Minuten című svájci lapnak nyilatkozva most elárulta, hogy ugyan remekül érzi magát zürichi klubjában, ahol mindent megkap, de az álma az, hogy az angol női profi ligában szerepelhessen.

Előkerült persze Erling Haaland neve is, de Markovic nem a góljai miatt említett meg a norvég klasszist, hanem amitt, hogy megmutassa, még mindig mennyire másként ítélik meg a nőket és a férfiakat a közösségi médiában.

"Ha én kiteszek egy bikinis képet, vagy, ha Erling kitesz magáról egy fotót fürdőnadrágban. Aligha kap annyi szexista megjegyzést, mint én, vagy bármelyik másik nő" - kesergett Ana Maria Markovic, aki egyébként egyáltalán nem bánja, amikor "a világ legszexisebb focistája" jelzővel illetik.

Az Ana Maria Markovicról korábban készült galériánkat végiglapozva mindenki meggyőződhet, hogy a méltatás nem üres beszéd!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!