Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-válogatott hátvédje, Aymeric Laporte élete első Európa-bajnoki döntőjére készül Anglia ellen. A Manchester Cityvel tavaly Bajnokok Ligája-győztes védő sikereiért gyönyörű felesége, Sara Botello is szorít, akitől már két gyermeke is született.

A csodaszép bombázó 2023 óta a spanyol válogatott játékos felesége, a fantasztikus ceremónián Laporte korábbi manchesteri csapattársai, Rodri és Erling Haaland is részt vettek. A párnak két gyermeke van, a 29 éves Sara pedig profi táncosként közismert Spanyolországban, balett és kortárs tánc műfajokban tevékenykedik aktívan. A párductestű szépség a közösségi oldalán gyakran oszt meg magáról fürdőruhás képeket, melyek hatalmas sikert aratnak rajongói körében.

Ami a dögös focistafeleség férjét illeti, Aymeric Laporte 2018 és 2023 között futballozott a Manchester Cityben, amellyel legnagyobb sikerét tavaly érte el, amikor Pep Guardiola együttese triplázott (Premier League, FA-kupa, Bajnokok Ligája). A trófeagyőzelmek után a francia származású hátvéd Cristiano Ronaldo csapattársa lett, ugyanis a szaúdi ligában szereplő al-Nasszr csapatához szerződött. 

A 34-szeres spanyol válogatott védő a németországi Eb-n eddig öt meccsen játszott, alapembernek számít Luis de la Fuente szövetségi kapitány együttesében.

20240709 Spain v France: Semi-Final - UEFA EURO 2024
Aymeric Laporte a spanyol védelem vezére
Fotó: APA-PictureDesk via AFP

A spanyol csapattal tavaly Nemzetek Ligája-győztes Laporte vasárnap pályafutása legnagyobb sikerére készül a nemzeti együttes játékosaként. A 30 éves védő minden bizonnyal kezdőként lép majd pályára Anglia ellen a vasárnapi, berlini döntőben, Sara pedig a lelátón szurkolhat férje Eb-sikeréért.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.  

 

Mindent egy helyen az Eb-ről