A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Dánia
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Kazakhstan
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl

A Barca kettős piaci veresége

Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül
Javában dúl az átigazolási időszak az európai focipiacon, kövesse a fejleményeket!
15:40
2013. július 16.
Vágólapra másolva!

Egy Thiago megy, egy nem jön

A Barcelona elnöke, Sandro Rosell elismerte, hogy a klubja érdeklődik a Paris SG védője, Thiago Silva iránt, ám a brazil válogatott játékos határozottan elutasította a klubváltást. Rosell továbbá kénytelen volt beismerni, hogy nem volt értelme Thiago Alcantarát győzködni a maradásról, mert a fiatal játékos mindenképp Pep Guardiolával akart dolgozni a Bayern Münchennél.

15:43
2013. július 16.
Vágólapra másolva!

Két Real-játékos mehet Nápolyba

Két Real Madrid-játékos, José Callejón és Raúl Albiol is Nápolyban köthet ki. A háttérben Rafa Benitez, a Napoli új edzője áll, aki egykor a Real utánpótlásáért felelt.

15:46
2013. július 16.
Vágólapra másolva!

Két középpályást venne a MU

David Moyes a Fabregasra tett 30 millió eurós ajánlat után egy nappal megkörnyékezte Marouane Fellainit is, aki az elmúlt idényben 12 góllal örvendeztette meg az edzőt még az Evertonnál.

15:51
2013. július 16.
Vágólapra másolva!

Suárez a keretben

Az elvágyódó Luis Suárezt is nevezte a Liverpool a Délkelet-Ázsiában turnézó 28 fős keretébe. Suárez az idény elején nem focizhat, le kell töltenie a Branislav Ivanovic megharapásáért kapott tízmeccses eltiltásának maradékát, hat találkozót.

15:54
2013. július 16.
Vágólapra másolva!

Húsz bundázót eltiltottak

Bundázás miatt húsz játékost eltiltottak Olaszországban, a legismertebb Jean Francois Gillet, a Torino belga kapusa, aki három év, hét hónapos eltiltást kapott az Olasz Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságától. A 34 éves kapust bűnösnek találták két másodosztályú találkozó - a 2008 májusában játszott Bari-Treviso és az egy évvel később rendezett Salernitana-Bari - eredményének manipulálásában. A kilencszeres válogatott Gillet akkoriban a Bariban szerepelt.

A többiek büntetése hat hónaptól négy évig terjed. Az olaszországi bundabotrányban 2011 közepe óta közel ötven személyt vettek őrizetbe.

16:02
2013. július 16.
Vágólapra másolva!

Joveticet győzködi a ManCity

Tovább ostromolja a Manchester City a Fiorentinát Stevan Joveticért. A montenegrói támadó ugyanakkor nem az egyetlen opció, a sevillai Alvaro Negredót is örömmel fogadná az új edző, Manuel Pellegrini.

16:05
2013. július 16.
Vágólapra másolva!

Ivanovic várja a harapós Suárezt

Bizarr módon a Liverpoolból elvágyódó Suárez egyik vevője a Chelsea lehet, azaz egy csapatba kerülhet Ivanoviccsal, akit áprilisban megharapott. A szerb védő nem fél a kannibáltól: "Már a meccs után megmondtam, hogy bármi is történt a pályán, az ott befejeződött. Ő a Premier League egyik legjobb csatára, efelől semmi kétségem sincs, nekem semmi problémát nem okozna az érkezése."

16:10
2013. július 16.
Vágólapra másolva!

Előállítottak egy kecskemétit

A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) munkatársai előállították az OTP Bank Ligában szereplő Kecskeméti TE-Phoenix Mecano egyik játékosát. Nem hivatalos információk szerint B. Csaba előállításának oka fogadási csalással áll összefüggésben.

"Klubunk az UEFA és az MLSZ elveihez hasonlóan mélységesen elítéli a mérkőzések manipulálását, nem engedhetjük, hogy a KTE neve besározódjon! Várjuk a nyomozás további fejleményeit és a nyomozóhatóság közleményét, akiknek mindenben segítjük munkáját" - áll a klub honlapján.

A klub jelezte: "a játékos tekintetében a szükséges jogi lépéseket elindította".

16:25
2013. július 16.
Vágólapra másolva!

Megverte a Roma a Unitedet

Minden bizonnyal megelőzi a Kevin Strootmanért vívott versenyben az AS Roma a ManUnitedet: a PSV Eindhoven középpályása 18 millió euró körüli összegért köthet ki az olasz fővárosban.

16:30
2013. július 16.
Vágólapra másolva!

Busquets megdrágult

Két apró győzelem is jut a Barcelonának: egyrészt Tito Vilanova közölte, hogy Fabregas nem akar sehová sem menni, másrészt sikerült megtartani Sergio Busquetst is. A középpályás 2018-ig szerződést hosszabbított, a kivásárlási ára 150 millió euró lesz.

17:54
2013. július 16.
Vágólapra másolva!

Asamoah visszatér - marketingesnek

Gerald Asamoah visszatér a Schalkéhez, de csak a tartalékoknál játszik majd, elvégre főállásban a marketingosztályon dolgozik majd.

17:57
2013. július 16.
Vágólapra másolva!

Egy juventino albionban

Emanuele Giaccherini büszkén feszít az új Sunderland mezében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!