Guardiola a Barcából, Ancelotti a PSG-ből erősítene

Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül
Juhász szerződést bontott az Anderlechttel, Benítez megnézi Novothnyt, Adorján elhagyhatja Liverpoolt, Ancelotti magával vinné a Real Madridhoz Ibrahimovicot, Guardiola a Bayernhez csábítaná Thiago Alcantarát. Átigazolási hírek.
09:30
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Mikel nagyon kapós Törökországban

A Sun szerint a Galatasaray után a Trabsonspor is bejelentkezett a Chelsea nigériai középpályásáért, John Obi Mikelért. A 26 éves válogatott játékos júniusban azt mondta, nem biztos abban, hogy hosszú távon tervezhet a Stamford Bridge-en, ezután jelentkezett be érte a Galata.

09:40
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Kapust venne a Monaco

A L'Equipe értesülése szerint a horvát Danijel Subasic mellé újabb kapust keres az élvonalba frissen feljutott AS Monaco labdarúgócsapata. A kiszemelt a Serie A-ból kiesett Siena 32 éves játékosa, Gianluca Pegolo, akit még egyéves szerződés köt jelenlegi klubjához.

09:52
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Magyar csatár a Standardnál

A belga bajnokság negyedik helyén végzett Standard Liége teszteli az Újpest 21 éves csatárát, Horváth Richárdot, írja az Nso.hu.

10:27
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Bendtner nem lesz a Frankfurté

Hiába állapodott meg egymással a Frankfurt és az Arsenal, a német klub nem tudta teljesíteni Nicklas Bendtner bérigényét, így a dán támadó nem szerződik a Bundesligába. Bendtner az angol klubnál évi hárommillió eurót keresett, és ennyit kért volna ezúttal is. A Kicker szerint a Frankfurt még mindig csatárt keres, az új kiszemelt a 21 éves cseh válogatott támadó, Václav Kadlec (Sparta Praha).
10:35
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Ibra a Realban?

Zajlik az élet a Paris Saint-Germainnél, miután az eltiltott sportigazgató, Leonardo lemondott, és Thiago Silvát a Barcelona csábítja, addig a Sky Italia szerint Zlatan Ibrahimovic jövője is kérdéses. A svéd csatárt nagyon szeretné magával csábítani Carlo Ancelotti a Real Madridhoz, a portál szerint a spanyol klub vezetői a héten tárgyalnak majd Ibra ügynökével, Mino Raiolával.
11:25
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Giaccherini: Sunderland?

A L'Equipe szerint nagyon közel áll ahhoz a Sunderland, hogy szerződtesse a Juventus játékosát, Emanuele Giaccherinit. A válogatott középpályást 2015-ig szerződés köti a torinóiakhoz, az angolok nyolcmillió eurót fizetnének érte.
11:40
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

De Rossiért versenyt futnak

A Paris Saint-Germain mellett a Chelsea is élénken érdeklődik az AS Roma válogatott középpályása, Daniele De Rossi iránt. A Daily Mirror úgy tudja, az angolok helyzete jobb, így elképzelhető, hogy De Rossi hamarosan kék mezbe öltözik.

11:58
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Lisandro Lopez a Benficáé

Argentin tehetséget vett a Benfica, amely szerződtette az Arsenal de Sarandi 23 éves védőjét, Lisandro Lopezt. A játékos öt évre írt alá, a szerződésében szereplő kivásárlási záradék értelmében 35 millió eurót kell fizetnie annak, aki meg akarja szerezni. Lopez lett a portugál klub hetedik nyári igazolása, korábban Stefan Mitrovic, Lazar Markovic, Miralem Sulejmani, Filip Djuricic, Uros Matic és Steven Vitoria csatlakozott a lisszaboniak keretéhez.
12:15
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Novothnyt megnézi Benítez

Megkezdte a felkészülést a következő idényre a Napoli, Novothny Somával a soraiban. A 19 éves magyar támadó jövője ugyanakkor még bizonytalan, Rafa Benítez, a csapat új edzője dönt majd róla. Bővebben itt olvashat róla.

12:48
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Adorján elhagyhatja Liverpoolt

Adorján Krisztiánt, a Liverpool középpályását megszerezheti a Groningen, ahol a próbajáték alapján elégedettek vele.

13:20
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Bodor a NAC-é lesz

A BN/DeStem információja szerint elfogadta a NAC Breda ajánlatát Bodor Boldizsár, aki egy plusz egy évre szerződik a holland csapathoz.

13:45
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Thiago a Bayernbe készül

A Barcelonából igazolhat a Bayern München együttese, amely a hírek szerint Thiago Alcantarával erősíti meg keretét. A 22 éves, háromszoros spanyol válogatott középpályást a Manchester United szerette volna megszerezni, de a Daily Mail szerint inkább egykori edzőjét, Pep Guardiolát követi Németországba. Ha Thiago tényleg a BL-győzteshez igazol, akkor Mario Götze és Toni Kroos mellett nagyobb lesz a választák, míg Javi Martinez akár középhátvédként is szóba jöhet.
13:59
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Egy lyuk maradt a Győr keretében

Három focistát igazolt nyáron a magyar bajnok Győri ETO FC, még egy csatár hiányzik. Bővebben itt olvashat erről.

14:05
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Lapátra került két Honvéd-játékos

A Honvedfc.hu információja szerint a Budapest Honvéd csapata két játékosát, Ivancsics Gellértet és Tchami Hervét is szabadlistára tette.
14:11
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Rudnevs távozhat Hamburgból

A Goal.com értesülése szerint elképzelhető, hogy Slobodan Rajkovic, Michael Mancienne és Paul Scharner mellett távozik a Hamburgtól az egykori zalaegerszegi csatár, Artjoms Rudnevs is. A portálnak Oliver Kreuzer sportigazgató azt mondta, a lett támadótól sohasem válna meg a klub, hacsak nem jelentkezik érte egy olyan csapat, amely visszautasíthatatlan ajánlattal bír.
14:16
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Demichelis az Atléticóé lehet

A Málagából távozó argentin válogatott védő, Martin Demichelis az Atlético Madridé lehet, írja egybehangzósan az AS és a Marca. A két sportnapilap szerint a játékosra már csak orvosi vizsgálat vár.
15:10
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Garics hosszabbított Bolognában

A szombathelyi születésű, osztrák válogatott védő, Garics György 2016 nyaráig meghosszabbított bolognai szerződését. A játékos három éve erősíti jelenlegi klubját, előtte a Rapid Wienben, a Napoliban és az Atalantában futballozott.
16:30
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Juhász Roland klub nélkül

Juhász Roland és az Anderlecht közös megegyezéssel felbontották a védő szerződését, aki így mostantól bárhová szabadon igazolhat. A 77-szeres válogatott védő 2005-ben igazolt Brüsszelbe, és miután az csapat új edzőjénél kegyvesztett lett, az előző fél évben a Videotont erősítette kölcsönben.

18:10
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Juhász elárulta, hova igazolna

Juhász Roland szeretne visszatérni a Videotonhoz. Részletek itt.

18:22
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Santa Cruz marad

Santa Cruz 2016-ig aláírt a Málagához. A Manchester Citytől távozó 31 éves paraguayi csatár az elmúlt egy évet is a spanyol csapatban töltötte, amelyhez most végleg aláírt.

18:38
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

A ManCity belehúzna

A csatársorát szeretné megerősíteni a Manchester City, amely 100 millió eurót sem sajnálna a Stevan Jovetic (Fiorentina), Alvaro Negredo (Sevilla) párosra. Elsőre meglehetősen irreálisnak tűnik ez az összeg, viszont Txiki Begiristain sportigazgató már találkozott is az angliai Cheshire-ben Jovetic ügynökével, Fali Ramadanival.

19:19
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Angliában a holland gólkirály

Az angol Premier League-ben szereplő Swansea City együttesében folytatja pályafutását Wilfried Bony, aki az elmúlt idényben a Vitesse futballistájaként holland gólkirály lett.

A 24 éves elefántcsontparti támadó négyéves szerződést írt alá a walesi klubbal, amely házi rekordot jelentő 12 millió fontot (körülbelül 4 milliárd forintot) fizetett érte.

A Daddy Cool becenevű játékos 31 góllal végzett a holland élvonal góllövőlistájának élén.

21:15
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

A Juve focistája is a Premier League-ben

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Sunderlandben folytatja pályafutását Emanuele Giaccherini, az olasz válogatott támadója, aki a Juventustól igazol a szigetországba.

A 28 esztendős játékos távozását Antonio Conte, a bajnoki címvédő torinói csapat vezetőedzője jelentette be csütörtökön.

Giaccherini - aki az olaszok egyik legjobbja volt a júniusi, brazíliai Konföderációs Kupán - kilencmillió euró (körülbelül 2,6 milliárd forint) ellenében vált klubot, s honfitársa, a Sunderlandnél edzősködő Paolo Di Canio játékosa lesz.

22:30
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

A Realból erősített a Napoli

Az olasz labdarúgó-bajnokságban ezüstérmes Napoli leigazolta a Real Madridtól Jose Callejónt.
A 26 esztendős játékos négyéves szerződést írt alá Nápolyban, ahol honfitársa, a május végén kinevezett Rafael Benítez lesz az edzője.

Az átigazolás pénzügyi részleteit egyik klub sem hozta nyilvánosságra.

Callejón 2011 óta 55 bajnoki mérkőzésen nyolc gólt szerzett a Real Madrid színeiben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!