A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Barca-tehetség Liverpoolban, Ronaldo a Citynek is kell

Vágólapra másolva!
Luis Suarez, Liverpool
Cikkünk folyamatosan frissül
Ömlenek a hírek az átigazolási szezon kellős közepén, a Real Madrid beelőzheti az Arsenalt a Luis Suárezért folyó versenyben, a PSG elhappolhatja a Chelsea orra elől Edinson Cavanit, Nani pedig Oroszországban köthet ki. Átigazolási hírek.
13:00
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

Nani az Anzsiban?

Az Anzsi Mahacskala szerződtetné Nanit - írja a Daily Mail. A 26 éves portugál szélsővel még nem közölte David Moyes, a Manchester United új edzője, hogy igényt tart-e rá a következő szezonban.

13:14
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

Cavani megegyezett a PSG-vel

A Daily Express szerint Edinson Cavani gyakorlatilag mindenben megegyezett a Paris St-Germainnel. A Napoli 26 éves csatárát a Chelsea is hívta. Közben a Real Madridból Callejón a Napolihoz szerződhet.

13:16
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

Újabb argentin az Inter keretében

Mauro Icardi az Interbe igazolt. A Sampdoria 20 éves argentin csatára öt évre írt alá. Icardi a hatodik argentin Esteban Cambiasso, Walter Samuel, Javier Zanetti, Diego Milito és Rodrigo Palacio után az Inter keretében.

13:23
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

Strootman nem eladó

Kevin Strootman az egyik legkeresettebb középpályás az átigazolási piacon, a Manchester United, a Milan és a Roma is üldözi a holland válogatott játékost, de a PSV most közleményben jelezte, hogy Strootman nem eladó.

13:51
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

Vásárolnék, ha akarnék

Steve Bruce, a Hull City menedzsere csatárt keres, igaz nem sürgős neki a dolog. "Ha akarnék, akár tíz csatárt is vehetnék már holnap, de a kiszemeltjeinknek meg kell felelnie bizonyos elvárásoknak" - közölte a Hull Daily Maillel.

14:08
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

Flamini Angliába vágyik

Mathieu Flamini elhagyná az AC Milant, miután nem sikerült megegyezni a szerződéshosszabbításról. A 29 éves francia középpályásért bejelentkezett többek között a városi rivális Inter, valamint a francia Olympique Marseille is, de Flamini inkább visszatérne Angliába.

"Hiányzik a Premier League légköre, az angol bajnokságnak mindig is speciális helye lesz a szívemben. Imádom az angol focit, a stílust, amiben a csapatok játszanak, azt, hogy minden meccs nyílt. Bármikor visszatérnék Angliába" - mondta Flamini.

14:24
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

A Real beelőzheti az Arsenalt

Angol internetes értesülések szerint a Real Madrid 46,5 millió eurót ajánl a Liverpoolnak Luis Suárezért. Az angol klub visszautasította az Arsenal 35 millió eurós ajánlatát, amit az uruguayi támadóért tett.

Suárez búcsút inthet Liverpoolnak Forrás: AFP/Paul Ellis

14:38
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

Gólerős csatár a Sahtarnál

Az ukrán bajnoki címvédő Sahtar Donyeckhez igazolt Facundo Ferreyra az argentin Velez Sarsfieldtől. A 22 éves támadó 9 millió dollárért (2,07 milliárd forint) vált klubot, a felek ötéves szerződést kötöttek - jelentette be honlapján a nyolcszoros ukrán bajnok.

Ferreyra 80 élvonalbeli bajnokin lépett pályára hazájában, és ezeken 31 gólig jutott a Velez, illetve a Banfield színeiben.

14:59
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

Lewandowski érkezhet a Bayernhez

Robert Lewandowski a 2014/15-ös idénytől a Bayern Münchenben folytathatja a pályafutását - véli Karl-Heinz Rummenigge, a bajor klubot működtető gazdasági társaság elnöke.

A 24 esztendős csatárt már többször szóba hozták a Bajnokok Ligája címvédőjével, ám jelenlegi egyesülete, a Borussia Dortmund kijelentette, nem hajlandó őt eladni a riválisnak. Lewandowski szerződése ugyanakkor a következő szezon végén lejár, így januártól szabadon tárgyalhat bármelyik csapattal.

"Bizakodó vagyok Lewandowski szerződtetése kapcsán, jó esélyünk van arra, hogy jövő nyáron Münchenbe érkezzen" - nyilatkozott a Bayern olaszországi edzőtáborában tartózkodó Rummenigge.

15:19
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

Tolódik a piac

Az angol Premier League bejelentette, hogy szeptember 2-ig, hétfőig meghosszabbították az átigazolási szezont, miután augusztus 31. szombatra esik.

Korábban az olaszok is közölték, hogy ezúttal hétfőn 23 óráig lehet igazolni a Serie A-ban.

15:49
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

Laudrup kikosarazta a PSG-t

Michael Laudrup marad a Swansea City vezetőedzője. A dán szakember elismerte, hogy a PSG megkereste őt a nyáron, de visszautasította a dúsgazdag párizsi klubot.

Közben a PSG bejelentette, hogy az átigazolási szezon végén távozik a sportigazgató, Leonardo.

16:38
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

Erősítettek Szalaiék

A Schalke szerződtette Leon Goretzkát. Szalai Ádám együttese öt évre igazolta le a Bochum 18 éves tehetségét. A középpályást a Borussia Dortmund is le akarta igazolni.

18:29
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

Lisandro Lopez a Benficában

A Benfica leigazolta a 23 éves Lisandro Lopezt, az argentin Arsenal argentin védőjét. Lopez öt évre írt alá a lisszaboni klubhoz, kivásárlási ára 30 millió font.

18:38
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

Kenyai öröm

A kenyai fociszövetség gratulált Victor Wanyama középpályásnak, amiért a Celticből a Southamptonba igazolt, noha a szerződés tényét még egyik klub sem erősítette meg. A BBC szerint azért a következő két napban nyélbe ütik az üzletet.

19:47
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

Di Canio ingyen erősít

Paolo Di Canio, a Sunderland menedzsere megszerezte a francia U21-es válogatott középpályást, El Hadzsi Bát. Ingyen, három évre érkezik a Le Havre-től.

20:15
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

Nemet mondott a Chelsea-nek

A Schalke fiatal középpályása, Julian Draxler azt mondta, semmi alapja annak az információnak, hogy a Chelsea-be tartana. "Egy évet még biztosan maradok. Ha jövőre kapok egy ajánlatot, akkor majd elgondolkozom azon, mi lenne a legjobb nekem, de egyelőre a Schalkéra koncentrálok" - nyilatkozta Draxler a Bildnek.

21:30
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

Ex-realost fűz a Swansea

A korábbi Real Madrid-játékos, Esteban Granero kiesett a Premier League-ből a QPR-ral, de nem szeretne jövőre a másodosztályban futkározni. Így aztán kapóra jöhet számára, hogy a Swansea kinézte magának. A walesi csapatnál az a Michael Laudrup az edző, aki a Getaféból már jól ismeri Granerót.

22:48
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

A Barcától igazoltak

A 19 éves Gerard Deulofeu kölcsönbe az Evertonhoz került a Barcelonától. Az előző szezonban a másodosztályban 18 gólig jutó csatár már a Barca felnőttcsapatában is bemutatkozott, a bajnokságban és a BL-ben egyaránt.

23:01
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

Horvát védő Rómában

A Tottenham is szerette volna leigazolni, de úgy tűnik, a Roma lesz a befutó Tin Jedvaj ügyében. A horvát védő a Dinamo Zagrebtől kerül a Farkasokhoz, ahol már az orvosi vizsgálaton is átesett. az olasz lapok 5 millió eurós vételárról írnak.

23:48
2013. július 10.
Vágólapra másolva!

A Santos visszakozott

Bár már úgy tűnt, a Milan és a Santos mindenben megegyezett Robinho átigazolásáról, a legfrissebb hírek szerint a brazil mégis marad Olaszországban. A Santos pénzügyi okok miatt állt el az üzlettől. Mivel Adriano Galliani, a Milan alelnöke azt mondta, csak akkor jön új játékos, ha sikerült valakit eladni, könnyen lehet, hogy a meghiúsuló üzlet miatt Adem Llajic, a Fiorentina szerb szélsője mégsem megy a Milanhoz.

00:04
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Nem védett, de marad

Richard Wright egy percet sem szerepelt az előző szezonban a Manchester Cityben, most mégis aláírt újabb egy évet. Wright Joe Hart és Costel Pantilimon mögött a hamadik számú kapusa lesz a Citynek a következő idényben.

01:25
2013. július 11.
Vágólapra másolva!

Ronaldo a Citynek is kell

Arról már többször lehetett olvasni, hogy a Manchester United visszaszerezné Cristiano Ronaldót, de a Daily Star szerint a Manchester City is elcsábítana a portugált Madridból.

Ennyit a szerdai nap történéseiről, folytatása következik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!