A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Nehezen nyerték első meccsüket az olimpiai bajnokokkal felálló vasutasok.

Kiskunmajsán folytatódott a Dreher strandbajnokság 5. fordulója, melyen a csapatok már a Final-Fourba kerülésért küzdöttek.

Szikrázó napsütés, remek hangulat várta a kiskunmajsai termálfürdő mesterséges tavához kilátogatókat vasárnap délelőtt. Nemcsak ők, hanem a vízbe ugró profi pólósok is jól érezték magukat. Nyoma sem volt öldöklő küzdelemnek, elsősorban mindenki a játék öröméért meccselt. Talán most még nem tudatosodott bennük, hogy az a csapat, amelyik bekerül a visegrádi négyes döntőbe, 1 millió forintért mérkőzhet.

A kezdő összecsapáson a BVSC hamar előnyt szerzett, de a Szolnoki Aréna nem vette figyelembe a papírformát, így a második szettben kiegyenlített. A végére összekapták magukat a vasutasok, így megnyert mérkőzéssel a zsebükben készülhettek a folytatásra.

Hasonlóan jól indult a Körkutyák elnevezésű csapat napja is. Nekik azonban jól is folytatódott, hiszen mindhárom mérkőzésüket megnyerték, így ez az alakulat került elsőként a jövő heti négyes döntőbe.

Pénteken rajtol a strandröplabda-ob/sport/x-mag/20030702penteken.html

Egy ideig a BVSC is nyeregben és veretlenül érezhette magát, de jött a már említett csapat és egy 2-0-s végeredménnyel megszakította a vasutasok jó sorozatát. Ettől függetlenül ők is a legjobb négy között vannak és készülhetnek a döntő meccsekre.

A Szolnoki Arénán kívül még a pécsi csapat ugrott vízbe ezen a napon, de nem sok babér termett nekik, hiszen három mérkőzésükből hármat veszítettek el, így pont nélkül mehettek haza. Ez utóbbi két csapat tehát már nem reménykedhet az 1 millió forintban. Négyen azonban még igen...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!